– Dersom du frykter disse kampene er du ikke i riktig jobb

Alessandro Bastoni var med på å vinne EM med Italia i sommer. Nå håper han på mer suksess i England.

Tirsdag kveld er det ny åttendedelsfinale i Champions League, og Liverpool har et meget godt utgangspunkt etter 2-0-seieren på San Siro i februar.

Daily Mail skriver at Liverpool på sine 199 siste hjemmekamper i Europa kun har tapt med to mål sju ganger. Det er det de røde må unngå på tirsdag.

Alessandro Bastoni var en del av den italienske troppen som vant EM på Wembley i sommer. Han forteller at han gleder seg til å møte Mohamed Salah og co igjen.

– De har noen toppspillere som er helt der oppe blant de beste i Europa. Dersom du er redd for å spille i disse kampene, så er du ikke i riktig jobb. Jeg kan ikke vente på denne kampen, sa Bastoni på dagens pressekonferanse ifølge Press Association.

– Jeg har møtt toppspillere som Cristiano Ronaldo, Karim Benzema og Vinicius Jr, som alle er blant de beste i Europa. Salah, Mané og Jota er alle fantastiske spillere, men vi må spille bra i morgen og vise lagånden vår. Det gjelder meg og alle de andre spillerne.

Bare gleder seg

Det er ikke bortemål i Champions League lenger, og Inter må bare gå ut og angripe på Anfield. Manager Simone Inzaghi mener nøkkelen ligger i en tidlig scoring, og mener laget hans må score i førsteomgangen.

– Dette er første gang mange av oss spiller på dette nivået i Europa, så det er en mulighet til å forbedre seg og få mer selvtillit. Det vil bli en flott erfaring. Jeg har drømt om å spille på engelske stadioner, og fikk gjøre det på Wembley i sommer, da det gikk vår vei.

EM-VINNER: Alessandro Bastoni var med da Italia vant EM.

EM-VINNER: Alessandro Bastoni var med da Italia vant EM.

Etter tapet mot Liverpool gikk Inter ytterligere tre kamper uten å score, før det ble fem mål mot Salernitana på fredag.

– Vi måtte bruke mye energi både fysisk og psykisk i de siste kampene, men dette er kamper som kan brukes som motivasjon for å gi deg best mulig inngang.

– 5-0-seieren vår i helgen har ikke gjort slutt på noen krise, for det var ingen krise i utgangspunktet. Vi har en solid tropp, og det er ingen problemer internt, så det er det som gjelder. Vi har alltid hatt tro på oss selv, og 5-0-seieren viste at vi har kvaliteten.

Liverpool - Inter spilles tirsdag kl. 21.00, og vises på TV 2 Sport 1.