Skadekrise i Norwich:Det blir neppe noe gjensyn med Kabak i cupkampen

Da Liverpool slo Norwich 3-1 på Anfield for halvannen uke siden ble Ozan Kabak sittende på innbytterbenken. I morgen får vi trolig ikke se ham der en gang.

Norwich kan måtte klare seg uten så mange som seks førstelagsspillere i FA-cupkampen mot Liverpool onsdag kveld. En av de som ikke ser ut til å bli klar til kampen er tidligere Liverpool-forsvarer Ozan Kabak.

Den 21 år gamle tyrkeren, som tilbragte siste halvdel av forrige sesong på lån hos Liverpool, sliter med en skulderskade.

Liverpool valgte å ikke benytte seg av opsjonen de hadde på kjøp av Kabak etter forrige sesong, og midtstopperen returnerte til Schalke 04 etter sesongslutt. Men han kom tilbake til England i august, og signerte en låneavtale med Norwich for hele denne sesongen.

Den unge forsvarsspilleren var ubenyttet reserve da Norwich tapte 3-1 for Liverpool i Premier League-kampen på Anfield for halvannen uke siden. 

Skaden til Kabak er bare en av flere skadebekymringer som Norwich-manager Dean Smith har foran kampen i femte runde i FA-cupen.

– Vi har et par nye skader. Brandon Williams og Max Aarons har ikke trent etter helgen, da begge fikk smeller, sa Smith under sin pressekonferanse i dag.

– Ozan Kabak har fortsatt problemer med skulderen. Andrew Omobamidele og Adam Idah er fortsatt ute med sine langtidsskader, la han til.

Kapteinen suspendert

Norwich må også klare seg uten sin kaptein, Grant Hanley, som soner en suspesjon på en kamp etter at han fikk gule kort mot Charlton og Wolverhampton i tidligere runder i cupen. 

Dermed har Norwich-manageren fått en liten stopperkrise i fanget.

– Det er ikke bra at vi har Hanley suspendert til denne kampen, men han vil da være uthvilt til kampen vår mot Brentford, trøstet Smith seg med.