– Det er klart vi følger med på hva Liverpool gjør, men vi kan bare vinne kampene våre

Pep Guardiola har igjen snakket om kampen om ligatittelen.

Liverpool er igjen tre poeng bak Manchester City med like mange kamper spilt. Det betyr at både Liverpool og City har skjebnen i egne hender, og ti seire på rad i Premier League vil med all sannsynlighet være nok til å vinne ligamesterskapet for begge to.

I skrivende stund har Liverpool best målforskjell, men det er kun snakk om tre plussmål. Lagene møtes på Etihad Stadium 10. april.

Før kampen mot Crystal Palace mandag kveld har Pep Guardiola snakket om tittelkampen.

– Vi må vinne kampene våre. Jeg ville elske å være involvert i motstanderne deres sine kamper, men det kan jeg ikke. Kun den ene gangen, når Liverpool tar en buss for å komme hit og spille, sier Guardiola om Klopps lag ifølge Liverpool Echo

– Med de resterende kampene kan vi ikke gjøre noe. Det eneste vi kan gjøre på mandag er å vinne kampen vår mot Crystal Palace, sier han.

Godt forberedt

Liverpool har nå vunnet åtte Premier League-kamper på rad.

– Så klart vi holder et øye med hva Liverpool gjør. Det er vanlig. Jeg har sagt det tidligere, at når du kommer til sluttfasen av sesongen, er hver kamp avgjørende. Det er som en finale. Det er ikke mye tid til hvile, sier han.

– Det er slik for alle klubber, og ikke bare Liverpool og oss selv – det er lag som går for Champions League-plassene, Europa League-plassene, unngå nedrykk. I hver eneste kamp står det mange, mange ting på spill.

City har vunnet ligatittelen tre av de fire siste sesongene, og manageren mener de er godt forberedt på denne fasen av sesongen.

– Det blir mange dueller, og hver kamp vil bli ganske lik. Det hadde vært fint dersom vi var med helt til slutt og kjempet om tittelen. Hva vi må gjøre? Vinne kampene våre. Det er det eneste vi kan håpe på, sier han.

– Jeg har en følelse, etter hvordan vi oppfører oss i vanskelige situasjoner denne sesongen. Vi har tatt steg fremover. I de fleste kampene har vi vært eksepsjonelle i viktige og avgjørende kamper. Vi må bare fortsette slik.

Crystal Palace - Manchester City spilles i kveld kl. 21.00, og vises på TV 2 Sport Premium.