– Det er lett å spille fotball hvis du holder ballen i laget. Det gjorde vi definitivt ikke!

Daniel Agger likte å være tilbake på Anfield lørdag - selv om det ble tap.

Daniel Agger var blant de tidligere spillerne som var på plass på Anfield lørdag for kampen mellom Liverpool FC Legends og Barca Legends. Veldedighetskampen ble arrangert i regi av LFC Foundation, og et fullsatt Anfield sørget for at kampen må sies å være en suksess. 

Liverpool tok ledelsen tidlig etter at Steven Gerrard satte inn et straffespark han selv hadde skaffet, men Barcelona snudde kampen og vant etter scoringer av Giovanni og Rivaldo. 

Den danske midtstopperen Agger ble kåret til banens beste for sine prestasjoner i det som var et spennende Liverpool-lag.

Prøvde å skjule sin dårlige form

– Det var gøy og jeg håper folk likte det. Det gikk sakte, men hardt var det uansett. Jeg spiller ikke fotball i det hele tatt lenger og gjorde mitt beste for å skjule det, sier 37-åringen i et intervju med liverpoolfc.com.

Han avslører at Liverpool-spillerne la en slagplan i pausen, men den ble ikke helt gjennomført. 

– I pausen snakket vi i garderoben og sa at det er lett å spille fotball hvis du holder ballen i laget. Det gjorde vi definitivt ikke!

Dansken, som i dag er hovedtrener for HB Køge i 1. divisjon i hjemlandet, sier følelsen av å spille for et fullsatt Anfield er helt spesiell. 

– Det er fint å være her og spille fotball igjen. Jeg spiller ikke i det hele tatt og skulle ønske jeg gjorde det, men det er veldig fint å være her, sier Agger, som også skryter litt av kaptein Steven Gerrard. 

– Han er alltid klar for kamp. Vi vet hvilken mentalitet han har, og det er fremdeles en glede å spille ved siden av ham. 

Stilte med to lag

Sir Kenny Dalglish og Ian Rush ledet to forskjellige Liverpool-ellevere ut i de to omgangene, men noen bytter ble det underveis. Gerrard var på banen hele kampen.

Dette var spillerne som var involvert: Sander Westerveld, Jamie Carragher, Sami Hyypia, Daniel Agger, Glen Johnson, Fabio Aurelio, Bjørn Tore Kvarme, Salif Diao, Steven Gerrard, Luis Garcia, Dirk Kuyt, Jerzy Dudek, Jason McAteer, Phil Babb, Jose Enrique, Stewart Downing, Steve McManaman, Vladimir Smicer, Patrik Berger, Maxi Rodriguez, Milan Baros.