Gary Neville innrømmer at han tok feil om Liverpool

Sky Sports-eksperten med helomvending i sitt syn på Jürgen Klopps mannskap.

I helgen ble det første store troféet for sesongen delt ut, og det havnet i troféskapet på Anfield, da Liverpool slo Chelsea på straffespark-konkurranse i finalen i ligacupen.

Men allerede før finalen startet innrømmet Sky-ekspert Gary Neville at han hadde tatt grundig feil angående årets Liverpool-utgave.

Den tidligere Manchester United-spilleren avskrev nemlig langt på vei Liverpools trofémuligheter allerede i september.

– De er ikke det laget de var for to år siden, selv om de er et godt lag, som vil vinne mange kamper, og som vil være med der oppe, sa Neville da.

– Nå føles det som de er på vei tilbake

Nå har Neville et langt mer positivt syn på Liverpools sjanser enn han hadde for et halvt år siden. 

– Jeg trodde Liverpool var på nedtur. På nedtur fra et veldig høyt nivå, sa han foran ligacupfinalen.

– De var et av de beste lagene du vil se i Premier League for noen få år siden, da de vant ligaen. Jeg syntes ikke de var like skarpe lenger, men nå føles det som de er på vei tilbake, og de kan få en utrolig sesong dette året, la han til.

– De kan vinne Premier League, de er fortsatt med i Champions League, og jeg tror at det laget som vinner troféet i dag vil ligge meget godt an i forhold til resten av sesongen, sa Neville før ligacupfinalen startet. 

Liverpool beseiret som kjent Chelsea på straffespark-konkurranse, og vant sesongens første trofé.

Det har fått lagets supportere til å drømme om en kvadruppel. Skal de røde klare det må Norwich City slås i femte runde i FA-cupen onsdag kveld.