– Jeg kjenner bare til Nottingham fra Robin Hood

Jürgen Klopp skal møte Nottingham Forest for første gang.

Liverpool har ikke spilt mot Nottingham Forest siden 1999 – mer enn 16 år før Jürgen Klopp tok over som manager for de helrøde.

Liverpool-manageren forteller at dette blir første gang han besøker Nottingham.

– Dette blir første gang jeg er der. Jeg kjenner bare til Nottingham fra da jeg var barn, og leste Robin Hood. Vi tenkte på hvordan det ville se ut der. Jeg får trolig ikke tid til sightseeing, men jeg gleder meg til det likevel, sa manageren på fredagens pressekonferanse.

Han bekreftet at Alisson Becker kommer til å stå i mål på søndag – og ikke Caoimhin Kelleher.

Håper på en ny Wembley-tur

Dersom Liverpool vinner søndagens kamp, vil de få en ny tur til Wembley for semifinalen i midten av april. Det er noe Klopp håper at laget hans får til.

– Det vil jeg veldig gjerne. Det var en stund siden vi hadde spilt en finale på Wembley, og da vi var der sa jeg etter kampen at dette ikke var annerledes enn en Champions League-finale, på grunn av omgivelsene rundt, atmosfæren, og alt som folkene skapte rundt det, sier han videre.

De røde har ikke vært i en FA-cupfinale på 10 år.

– Det er en stor finale, og det vet vi. Vi har alltid ønsket å være der, men har aldri klart det. Det er en fantastisk mulighet, det er helt sant. Det eneste problemet er at vi må møte Nottingham Forest og et annet lag som vi teoretisk kan møte i semifinalen, som ønsker akkurat det samme. Det er fint med semifinalene på Wembley, det er det, men det store er det som skjer noen uker senere. Vi har kjent på det, og ønsker det igjen, sier han.

Nottingham Forest - Liverpool spilles søndag kl. 19, og vises på V Sport 1 og Viaplay.