– Jeg vet ikke hvordan situasjonen min vil være om fire år, men for øyeblikket tenker jeg bare på Liverpool

Fabinho har en kontrakt med Liverpool som løper ut i 2026.

Fabinho ser ikke lenger frem i karrieren enn kontrakten med Liverpool varer. Altså i fire år til.

– Liverpool er et spesielt sted. Det finnes ikke noe bedre sted å spille fotball, så i hodet mitt er jeg fullt fokusert på å være her, sier Fabinho i et intervju med FourFourTwo gjengitt av Liverpoolfc.com.

Med en fortid i fotballen både hjemme i Brasil, samt i Real Madrid og Monaco, har midtbanespilleren et godt grunnlag til å trekke den konklusjonen.

Har vunnet fem store trofeer i Liverpool

28-åringen passerte nylig 150 kamper for Liverpool, og kunne tidligere i vinter inkassere et nytt trofé med Anfield-klubben, da ligacupen ble vunnet på Wembley. Dette var hans femte store trofé siden han kom til Merseyside sommeren 2018.

Fabinho trengte litt tid til å bli husvarm i Liverpool, men nå er den defensive midtbanespilleren blitt et klart førstevalg på midtbanen til Jürgen Klopp.

– Jeg vet ikke hvordan situasjonen min vil være om fire år, men for øyeblikket tenker jeg bare på Liverpool, sier brasilianeren. 

De røde jakter tre trofeer til denne sesongen, så det er kanskje ikke så rart at Fabinho konsentrerer seg om det som skjer nå. Liverpool kjemper med Manchester City om Premier League-tittelen, de møter samme lag i semifinalen i FA-cupen, og møter Benfinca i kvartfinalen i Champions League.

– Jeg tenker ikke på å flytte til et annet lag eller land, for jeg er lykkelig her. Liverpool er en spesiell klubb, som, ikke minst, kjemper for alle trofeer. 

– Det er det jeg ønsker i karrieren min, å spille for et konkurransedyktig lag og vinne så mye som mulig. Det beste stedet å gjøre det er definitivt Liverpool.