Fabrizio Romano:Origi nærmer seg AC Milan

Ting kan tyde på at Divock Origi havner i AC Milan.

Divock Origi kan havne i klubben han scoret sitt foreløpig siste Liverpool-mål mot, nemlig AC Milan. Spissen har kun spilt 143 minutter med fotball siden han senket italienerne i Champions League-gruppespillet i desember. 

Nå melder journalist Fabrizio Romano at 26-åringen og hans representanter sine samtaler om en kontrakt med de italienske serielederne begynner å gå mot enighet.

«Divock Origi er mer enn fristet av AC Milans kontraktsforslag om en gratis overgang. Samtalene pågår og agentene er klare til å komme til muntlig enighet så fort som mulig», skriver Romano og legger til at Liverpool er forberedt på å la Origi forsvinne i sommer.

Klopp hintet om farvel

Forrige uke snakket Klopp om den sterke stallen Liverpool har for øyeblikket, og at spillere som Origi og Minamino fort kan bli glemt.

– Det er sykt, for vi har i tillegg Divock og Taki i tillegg. Det er veldig tøft for ham og for meg, fordi slike ting er vanskelig. Taki er i utrolig form, sier Klopp.

Minamino og Origi ble også linket bort i januarvinduet. Det er også en del spekulasjoner rundt Joe Gomez, som nå er fjerdevalg på midtstopperplass.

– Det er usannsynlig med den størrelsen på stallen som vi nå har, at den kommer til å forbli helt lik. Det er ingen tvil om at noen av spillerne ikke spiller så ofte som de ønsker, og vi må se hva som skjer til sommeren og finne løsninger for de situasjonene. Men kjernen i laget må holde sammen, det er det ingen tvil om, sier han videre.

Heller ikke mot Nottingham Forest ble det spilletid for Origi, som nå drar på landslagssamling med Belgia.