Potter mener at sammenstøtet mellom Sanchez og Diaz var et rent uhell

Graham Potter måtte konstatere at Liverpool ble for sterke og at Brighton tapte sin femte strake kamp.

Graham Potter fant ingen trøst i at hans lag var det førende laget i startfasen av kampen mot Liverpool. Gjestene fra Merseyside vant relativt komfortabelt 2-0 på Amex Stadium, etter scoringer av Luis Diaz og Mohamed Salah. Det siste på straffespark.

– Vi startet kampen veldig bra. Vi var det beste laget, og var på tå hev. Men den første scoringen tok vinden litt ut av seilene våre, spesielt etter den tapsrekken vi har hatt og fordi de er Liverpool. Guttene skal ha honnør for at de kjempet videre, sa Brighton-manageren til BT Sport.

– Vi lå under 1-0 til pause, men hang fortsatt med i kampen. I andre omgang var det et par ting som ikke gikk vår vei i forbindelse med straffesparket. 

– Vi hadde sjansen til å presse og forstyrre dem. Responsen vår var god gjennom hele kampen. Jeg synes vi avsluttet kampen veldig sterkt, men mot et sterkt lag som Liverpool var vi ikke gode nok.

Potter mener at kollisjonen mellom keeper Robert Sanchez og målscorer Luis Diaz var et rent uhell.

– Jeg har ikke sett det i reprise. For meg så det ut som et uhell. Det var kvaliteten på løpet og pasningen som lurte vår keeper.

– Du er ikke i humør når du taper, men vi får bare fokusere på vår neste kamp. Premier League er en vanskelig liga. De siste resultatene er det du ser, og vi må gjøre det bedre. Vi trenger å sanke flere poeng, og skal vi klare det må vi fokusere på neste kamp.

– Jeg håper folk her vet hva de har

Liverpool-manager Jürgen Klopp ga sin støtte til Potter etter kampen.

– Han er definitivt en av de beste trenerne. Jeg har stor respekt for det Graham gjør. Jeg håper virkelig at folk her vet hva de har.

– De har tapt fem kamper, men det er i  Premier League. I slike stunder er det veldig viktig å se hvordan du taper, og i dag spilte de en veldig god kamp. 

– Jeg synes vi var bedre enn dem, og tok bedre vare på sjansene våre. Brighton har noen problemer, definitivt, men jeg har stor respekt for Graham og måten han leder laget sitt på. Han nyter stor respekt i fotballkretser. Jeg liker å se laget hans spille, men jeg liker ikke særlig å spille mot dem. Han er veldig god.