Fabrizio Romano:«Salah er kun fokusert på Liverpool»

Transferjournalist Fabrizio Romano med oppdatering på Mohamed Salah.

Saker om Mohamed Salahs kontraktssituasjon dukker opp med jevne mellomrom, og de siste dagene har spekulasjonene igjen blusset opp. Det har skjedd etter at Jürgen Klopp før Brighton-kampen sa at det er Salahs avgjørelse om han vil forlenge, og etter nyheter om at forhandlingene har vært fastlåst siden desember dukket opp. 

Transferjournalist Fabrizio Romano har tirsdag kommet med en kort oppdatering på Twitter der han avdramatiserer situasjonen noe. Blant annet avfeier han rykter som har sirkulert om en mulig overgang til en av gigantene i La Liga. 

«Mo Salah har foreløpig ikke planer om en overgang til La Liga. Han er ikke desperat etter å dra i sommer - kontrakten løper ut i juni 2023 og da kan han dra gratis. Salah er kun fokusert på Liverpool», skriver Romano. 

Han gjentar sin egen informasjon fra forrige uke om at samtalene ikke går noen vei. Romano legger også til at det er opp til Liverpool å punge ut det Salah og hans agent krever.

Måtte snakke om Salah på ny

Etter Klopps uttalelser før helgen tok Salahs agent Ramy Abbas Issa som så mange ganger før til Twitter for å vise sin klasse ved å legge igjen et syrlig stikk i retning Liverpool FC. Denne gangen var det i form av syv latterkrampe-emojier

– Jeg er ikke på Twitter, og det er en ny god grunn for det, sa Jürgen Klopp på sin pressekonferanse tirsdag. 

Han la til at han angrer på å ha kommentert saken før helgen.

– Han er i godt humør, men jeg snakket om dette – og burde ikke ha gjort det. Jeg vet ikke om jeg sa noe, men dere satte meg i en felle og jeg laget en overskrift. Alt er greit, og jeg vet ikke om noen reaksjon på dette. Det er jeg ikke bekymret for. Det er slik det må være for øyeblikket. Vi får se, sa Klopp, som også la til at Salah er skadefri og klar til kamp mot Arsenal på onsdag.

Salah har flere ganger uttalt at han ønsker å bli i Liverpool, og Klopp er åpen på at han ønsker å ha med 29-åringen videre – men dersom det skal skje må Liverpool gjøre ham til klubbens desidert best betalte spiller i historien, og gjøre ham til en av ligaens best betalte spillere.

Om Liverpool bryter med sin lønnsstruktur og tar seg råd til å beholde Salah gjenstår å se.