Scoret sju mot Tottenham

Liverpool U23 knuste Tottenham i Premier League 2.

Liverpool U23 imponerte stort da de slo Tottenham hele 7-1 i Premier League 2 i ettermiddag.

Kampen var egentlig over til pause, da Barry Lewtas sitt mannskap gjorde fem mål i første omgang. To ny scoringer etter pause gjorde gjestenes trøstemål fullstendig betydningsløst.

Leighton Clarkson satte to straffespark i mål, mens Conor Bradley, Max Woltman, James Norris, Jack Bearne og innbytter Fidel O'Rourke også fant veien til nettmaskene.

Liverpool stilte et sterkt lag, med Tyler Morton på midtbanen sammen med Clarkson og Tom Clayton. I midtforsvaret spilte Rhys Williams og Billy Koumetio en solid kamp.

Det var sidebacken Bradley som ga vertene ledelsen, etter å ha mottatt ballen fra Woltman.

Woltman gjorde selv Liverpools andre med et lavt skudd etter 26 minutter, etter forarbeid av Clarkson.

Liverpool gjorde sitt tredje like før halvtimen var spilt. Denne gangen var det James Norris som kom på scoringslista.

To straffespark mot slutten av første omgang

To straffespark satt inn av Clarkson i løpet av de ti siste minuttene av omgangen gjorde at Liverpool ledet 5-0 til pause.

Spurs reduserte til 5-1 ni minutter ut i annen omgang, før Liverpool gjorde sitt sjette etter 66 minutter da Bearne skjøt lavt i mål.

To minutter før full tid fastsette innbytter O'Rourke så sluttresultatet til 7-1.

Liverpools lag: Pitaluga, Bradley (Quansah 74), Norris, Williams, Koumetio, Clarkson, Bearne, Morton, Woltman (O’Rourke 79), Clayton, Musialowski (Corness 81).

Ubenyttede reserver: Kelly, Wilson.