To venstrebackalternativer vil miste kampen med sykdom

Jürgen Klopp kom med en oppdatering på skadefronten før onsdagens ekstremt viktige kamp.

Liverpool skal møte Arsenal på bortebane på onsdag. Et Arsenal-lag som har fått skikkelig sving på sakene, og som ser bedre ut enn på mange år.

Før kampen handlet det meste om Mohamed Salah, som måtte forlate AMEX Stadium med en skade. Der hadde Klopp gode nyheter.

– Salah er tøff. Det så ut som vi var litt heldige med den. Det var en hevelse, og smertefullt. I går var det litt mindre hevelse og litt mindre smertefullt, sa Klopp om Salah.

– Nå fikk jeg en melding før pressekonferansen om at Mo er klar for å trene. Så får vi se hvordan det ser ut, sa han videre.

To er ute med sykdom

Klopp bekreftet ellers at Ibrahima Konaté var tilbake og friskmeldt igjen etter sin muskelskade.

Det er to spillere som er ute på onsdag – det er Kostas Tsimikas og James Milner. Klopp fikk oppfølgingsspørsmål om det var skadet, men kunne da bekrefte at det var på grunn av sykdom.

På fredag fortalte manageren at det igjen var covidsmitte blant spillere og støtteapparat, men han gikk ikke videre inn på om dette var covid, men det er ofte det.

Med nyheten om at Tsimikas og Milner er ute, er det i alle fall ingen tvil om at Andy Robertson tar venstrebackplassen mot Arsenal.

Arsenal - Liverpool spilles onsdag kl. 21.15 og vises på TV 2 Sport Premium.