– Liverpool er for meg den beste klubben i verden

Søndagens Wembley-besøk ga mersmak for Kostas Tsimikas, og nå er målet å nå en ny finale. Grekeren gjorde en god kamp da Liverpool avanserte til kvartfinalen i FA-cupen.

Jürgen Klopp gjorde hele ti endringer på laget fra søndagens ligacupfinaleseier over Chelsea til cupkampen mot Norwich, og en av dem som dro fordel av det var venstreback Kostas Tsimikas. 

Grekeren gjorde en svært god kamp, og var involvert i forspillet til Takumi Minaminos første mål, da han la et godt innlegg til Divock Origi inne i feltet. Belgieren spilte ballen videre til Minaminio, som scoret kontant fra kloss hold.

– Taki er etter min mening en utrolig spiller. Vi så i denne kampen at alle spillerne, uansett hvilken posisjon de spiller i, er klare. Det er 100 prosent sikkert. Vi er sultne på suksess, sier Tsimikas til Liverpoolfc.com.

– Vi spiller for å vinne, og vi gir alt. Det spiller ingen rolle hvem som spiller. Slik er vår innstilling og lagånd. Vi går for seier uansett hvem som spiller, og vi gir alt for å vinne. 

– Liverpool er for meg den beste klubben i verden. Hver gang jeg spiller gir jeg absolutt alt. Når de gir meg sjansen, ønsker jeg å være den beste spilleren på banen. Slik tror jeg alle spillerne tenker.

– Publikum var utrolige, og du nyter å spille foran dem. Vi kan nok en gang si takk til et fullsatt stadion, og vi gjorde dem glade med denne seieren, sier Tsimikas etter 2-1-seieren som sendte Liverpool til kvartfinalen i FA-cupen.

– Vi fortjente seieren

På søndag fikk Tsimikas være med å løfte ligacuptrofeet på Wembley, og det har gitt mersmak. Nå har han lyst til å gå hele veien til Wembley i FA-cupen også. 

– Det ble en veldig, veldig tøff og intens kamp. Alle spillerne ga absolutt alt.

– Vi kan gratulere hele laget. Vi fortjente denne seieren. Vi er veldig godt fornøyde, og ser nå frem til å spille neste kamp med den samme lidenskapen. For dette laget er alle turneringer viktige.

– Vi går for seier uansett om vi spiller i ligacupen eller FA-cupen. Vi spiller for å oppnå det samme, og er sultne på å vinne trofeet. Alle som spilte mot Norwich ga alt, og vi gikk videre.