– Vi møter et av de tre beste lagene i Europa. Vi må ha en scoring før pause dersom dette skal gå

Simone Inzaghi har holdt sin pressekonferanse før tirsdagens kamp.

Liverpool har et veldig gunstig utgangspunkt før returoppgjøret mot Inter tirsdag kveld. Bortemålsregelen finnes ikke lenger i Champions League, men med 2-0 er de røde store favoritter til å ta seg til kvartfinale.

Inter-manager Simone Inzaghi har holdt sin pressekonferanse før tirsdagens kamp, og han gjør det klart at han har en spillergruppe som er veldig motivert før kampen på Anfield.

– Resultatet har påvirket oss, for vi spilte en god kamp og ble for hardt straffet med resultatet, sa Inzaghi til pressen.

Må ha scoring før pause

Inzaghi mener at en tidlig scoring blir helt avgjørende for at det skal kunne gå for sitt lag.

– Det vil bli en vanskelig kamp i morgen, men vi har stor motivasjon. Det er viktig, og helt avgjørende at vi scorer mål i førsteomgangen, men vi vet at det kommer til å bli veldig vanskelig.

Inter har slitt med å score mål siden forrige møte med Liverpool, men scoret hele fem ganger mot Salernitana på fredag. De har hatt et døgn mer hvile enn Klopp sitt lag før denne kampen.

På treningsøkten før avreise på mandag skal Inzaghi ha eksperimentert med Alexis Sanchez sammen med Lautaro Martinez i Inter-angrepet, ifølge Calciomercato.it. Sky Sport Italia tror fortsatt det er Edin Dzeko som starter.

– Vi har forberedt oss til kampen i tre dager. Guttene er fokuserte, for vi møter det beste laget i Europa sammen med Bayern München og Manchester City. Vi spilte en veldig god kamp i Milano, og vi er forberedt på at morgendagens kamp vil bli enda vanskeligere.

Nicolo Barella er fortsatt suspendert for Inter, og trolig blir det Arturo Vidal igjen på midtbanen.

– Inter har ikke kommet til dette stadiet av turneringen på mange år, og vi visste at vi kom til å møte et topplag etter at vi hadde kommet på andreplass i gruppen. Vi gjorde vårt beste i den første kampen, og skal gjøre det samme i morgen.

Liverpool - Inter spilles tirsdag kl. 21.00, og vises på TV 2 Sport 1.