Benfica har bedt Wolverhampton om hjelp

Kveldens motstander har vært i kontakt med Wolves. En kan forvente en heksegryte på Estadio da Luz i kveld.

Wolverhampton er kjent for sin portugisiske forbindelse, med portugiseren Bruno Lage som manager og ti portugisere i spillerstallen. I tillegg til det har de tre spillere som har kommet fra klubber i landet.

Lage har tidligere jobbet med Benficas midlertidige manager Nelson Verissimo, og spillere som José Sá, Marcal, Raul Jimenez og Nelson Semedo har en fortid i Benfica. Ifølge avisen A Bola har Benfica bedt Wolves om hjelp. 

De to klubbene skal ha delt alt av analyser og informasjon om måten Liverpool spiller på, og hvordan spillestilen blir endret når Thiago Alcantara er på banen, skriver de videre.

Liverpool har også en rekke personer som har god kjennskap til Benfica. Pep Lijnders og Vitor Matos har en fortid i Porto, mens Luis Diaz har hatt Lisboa-klubben som sin erkerival inntil januar i år. Diaz har fem seire og to uavgjorte på sine sju kamper mot kveldens motstander. Han har scoret ett mål, og har én målgivende.

Kan forvente en heksegryte

På sin pressekonferanse før kveldens kamp snakket Verissimo om Benfica-supporterne på Estadio da Luz, og at det var deres 12. mann. En kan forvente et bra trykk i Lisboa i kveld.

– Liverpool er et veldig sterkt lag, som trenes av en manager som ikke trenger noen introduksjon. Vi vet at vi må være på et veldig høgt nivå, og vi tror at vi kan kunne dele opp kampen på samme måte som i oppgjøret mot Ajax, som var 50/50, sa han på pressekonferansen ifølge A Bola.

ESTADIO DA LUZ: Her skal Liverpool møte Benfica i kveld.

ESTADIO DA LUZ: Her skal Liverpool møte Benfica i kveld.


– Når vi er på vårt nivå, slik vi var med Ajax, kan vi stoppe Liverpool fra å bruke styrkene sine. Vi føler at det er øyeblikk offensivt der vi kan slå til – og vi er nødt å være veldig solide defensivt. I tillegg vil vi ha støtten fra vår 12. mann i supporterne, sa han videre. 

Benfica - Liverpool spilles kl. 21.00, og vises på TV 2 Sport Premium