Dias er tilbake i trening og kan rekke semifinalen

Manchester City har fått en av sine viktigste brikker tilbake etter skade.

Manchester City-forsvarer Ruben Dias er tilbake i trening foran ligainnspurten og FA-cupsemifinalen på Wembley. 

24-åringen har vært ute i nesten seks uker, og gikk glipp av toppoppgjøret mot Liverpool på Etihad søndag ettermiddag. Kampen endte som alle vet 2-2, og tittelkampen er like åpen som den var før helgen. City er ett poeng foran Liverpool.

Neppe aktuell mot Atletico

Selv om Dias trener med laget igjen er det ventet at returkampen mot Atletico Madrid i kvartfinalen i Champions League vil komme for tidlig for midtstopperen. City leder 1-0 foran oppgjøret i Spania, og vil møte vinneren av Chelsea mot Real Madrid i en eventuell semifinale.

Dias kan imidlertid rekke lørdagens semifinale i FA-cupen mot Liverpool på Wembley. Vinneren der vil møte enten Chelsea eller Crystal Palace i FA-cupfinalen på samme arena i mai.

Manager Pep Guardiola vil fryde seg over å ha Dias tilbake til de sju gjenstående ligakampene til City, mot Wolves, Brighton, Watford, Leeds, Newcastle, West Ham og Aston Villa.

Liverpool har et på papiret vanskeligere program igjen, da de møter Everton, Manchester United, Tottenham, Newcastle, Aston Villa, Southampton og Wolves.