– En av de sterkeste prestasjonene vi har gjort på Anfield

Den første omgangen var ikke til å tro, ifølge Thiago Alcântara som ble kåret til banens beste av Liverpool.no.

– Jeg tror at det er en av de sterkeste prestasjonene laget har gjort her på Anfield. Den første omgangen var ikke til å tro, også den andre. Vi holdt høyt nivå i 90 minutter, sier Thiago Alcântara til Sky Sports etter kampslutt.

– Når vi har disse angrepsspillerne foran oss og du ser ikke bare hvordan de scorer, men hvordan de ønsker å bli involvert i defensive situasjoner. Det får oss til å prestere, sier playmakeren som hadde med seg en av dem, Mohamed Salah, i intervjusonen.

– Midtbanen og forsvaret gjør livet enklere for oss, roser Salah tilbake.

– De forsøker alltid å gi oss ballen i en mot en-situasjoner.

– Straks vi får det første målet, ønsker vi det andre og det tredje. Det var en topp prestasjon av oss og forhåpentligvis kan vi fortsette.

Nå er ballen hos Pep Guardiola og City

Toppscoreren endte måltørken og satte inn to mot et av de lagene han virkelig elsker å spille mot. Nå er presset på Manchester City igjen.

– Jeg har sagt det mange ganger før, jeg har scoret mange mål for denne klubben, det vil fortsette å komme. Noen ganger er du uheldig, men det viktigste er at laget vinner. Hvis laget ikke vant ville jeg ikke vært fornøyd.

Liverpool overnatter på tabelltopp før Manchester City møter Brighton onsdag. Graham Potters lag har ikke tapt på de tre siste, hvor de blant annet har slått Arsenal og Tottenham.

– City taper sjeldent poeng. Vi må bare fokusere på oss selv, resten er ikke i våre hender. Det eneste vi kan ha fokus på er våre egne kamper, også får vi se.