Klopp:– Ingen sjanse for at Haaland blir Liverpool-spiller

Liverpool-manageren rister på hodet av summene som nevnes for å signere Erling Braut Haaland.

Verdens to mest ettertraktede angripere kan være på flyttefot denne sommeren. Kylian Mbappé er på utgående kontrakt, og uansett hvor mange ganger han har blitt linket til Liverpool de siste tre-fire årene, virker det veldig klart at det nå står mellom Real Madrid, og en kontraktforlengelse i Paris Saint-Germain.

Erling Braut Haaland kommer til å forlate Borussia Dortmund, og er ønsket av alle storklubbene. Med unntak av Liverpool. Jürgen Klopp avviser at Liverpool kan være med i kampen om nordmannen.

– Vi kommer ikke til å bli med på noe der. Tallene som nevnes er galskap. Vi er ikke i nærheten av dem, sier Klopp i et eksklusivt intervju med tyske Bild.

Det var VG som først omtalte saken.

– Det er ingen sjanse. For å være ærlig, så ønsker jeg det ikke. Det vil ikke være gøy, sier Liverpool-manageren videre.

Totalpakken for å signere 21-åringen skal ifølge rapportene være på svimlende 3,5 milliarder kroner, inkludert lønn over fem sesonger.

– Skal det være et argument?

VG har vært i kontakt med Alfie Haaland, som er Braut Haalands far og rådgiver.

– Crazy summer? Skal det være et argument, sier 49-åringen til VG.

Manchester City er absolutt med kampen om Haalands signatur sammen med Real Madrid, Barcelona og muligens Bayern München. Liverpool har på sin side blitt linket mer til Haalands lagkamerat, midtbanespilleren Jude Bellingham.

Klopp fikk i samme Bild-intervju spørsmål om forberedelsene til City-kampen på søndag.

– Jeg ser selvsagt frem til det. Det å analysere Manchester City er en blanding av gøy og mye jobb. Det er morsomt å se på, og samtidig handler det om å finne løsninger som andre ikke har funnet, eller ikke har funnet ofte nok, svarte Klopp.

Manchester City - Liverpool spilles søndag kl. 17.30, og vises på TV 2 Sport Premium.