Klopp bønnfaller BT Sport om å flytte Newcastle-kampen

Liverpool er satt opp til å spille borte mot Newcastle klokken 12.30 lokal tid lørdag 30. april.

Liverpool spiller de to semifinalene mot Villarreal på hver side av Newcastle-kampen, og Klopp mener at hans lag har for lite tid til restitusjon til Newcastle-kampen etter å ha vært i aksjon mot spanjolene på Anfield onsdag kveld i forkant av matchen på St James' Park.

Liverpool-manageren trygler nå BT Sport om å flytte avspark, slik at laget hans skal ha best mulig forutsetninger for å ta seg til Champions League-finalen.

– Dersom du ønsker å skape problemer for oss, så sender du oss til Newcastle klokken 12.30. Jeg forstår det ikke. Jeg kan forstå at folk ønsker å se en fotballkamp mellom Liverpool og Newcastle, men jeg skjønner ikke hvorfor et av lagene skal ha en fordel eller ulempe, sa Klopp til pressen torsdag ettermiddag.

– Ligaen og TV-selskapet må i det minste prøve å hjelpe oss. Vi får se. Jeg har ikke hørt noe ennå. Ingen fra BT har kontaktet meg ennå. Men sunn fornuft sier oss at det rette er å flytte kampen til litt lenger ut på dagen.

Liverpool.no-spaltist David Lynch melder at Liverpool nå har kommet med en offisiell henvendelse til Premier League om å få flyttet avspark mot Newcastle til senere på dagen. Liverpool-ledelsen har lite tro på at de vil få gjennomslag for sitt ønske, men saken er nå uansett i hendene til Premier League og BT Sport.

City måtte ut på reise før semifinalen

Klopp aner ikke om det er en fordel for Liverpool at de spilte mot Benfica på Anfield onsdag kveld, mens Manchester City måtte reise tilbake fra Madrid foran lørdagens semifinale i FA-cupen.

– Vi opplevde det samme i forrige uke, før vi spilte mot City i Premier League. Vi spilte på bortebane i Portugal, og kom ikke tilbake før neste dag. Reisingen er intens. Om det gir oss en fordel? Jeg aner ikke. Begge lagenes kamper var intense.