Laget er klart: Konaté, Henderson og Diaz kommer inn i laget

Her er laget som starter semifinalen i Champions League.

For første gang siden 2019 går semifinalene i Champions League for fulle tribuner, og for første gang siden 2019 er Liverpool på plass på dette stadiet av turneringen. Som sist er det spansk motstand som venter i siste hinder før finalen, som i år spilles i Paris. Overraskelsen Villarreal er laget Liverpool må slå over to oppgjør, og det første spilles på Anfield i kveld. 

Jürgen Klopp har vært velsignet med en tilnærmet skadefri tropp i lang tid, og den har han brukt så godt han kan gjennom en intens vårsesong. Til kveldens kamp var kun Roberto Firmino eneste kjente skadefravær, og Klopp roterer nok en gang litt på laget. 

Sammenlikner vi med laget som startet mot Everton på søndag gjøres det tre endringer - Konaté, Henderson og Diaz kommer inn for Matip, Keita og Jota. Dermed har Jürgen Klopp valgt nøyaktig samme lag som leserne av liverpool.no denne gangen!b

The Athletic opplyser at Curtis Jones og Kostas Tsimikas ikke er med i kveldens kamptropp grunnet sykdom. Det skal ikke dreie seg om Covid-19.

Når det gjelder Villarreal er det ikke helt lett å se hvilken formasjon de spiller i, med mange sentrale midtbanespillere i laget. Det kan lukte 4-3-3 med Chukwueze og Danjuma på kantene og Lo Celso som en falsk nier, eller 4-4-2 med Lo Celso og Danjuma på topp og en av trioen Parejo, Capoué eller Coquelin ute på en av kantene.

Lagene

Liverpool: Alisson - Trent Alexander-Arnold, Ibrahima Konaté, Virgil Van Dijk, Andy Robertson - Jordan Henderson, Fabinho, Thiago - Mohamed Salah, Sadio Mané, Luis Diaz.

Benk: Adrian, Caoimhin Kelleher, James Milner, Naby Keita, Joe Gomez, Alex Oxlade-Chamberlain, Takumi Minamino, Diogo Jota, Divock Origi, Joel Matip, Rhys Williams, Harvey Elliott.

Villarreal: Geronimo Rulli - Juan Foyth, Raul Albiol, Pau Torres, Pervis Estupinan - Samuel Chukwueze, Dani Parejo, Etienne Capoué, Francis Coquelin - Giovani Lo Celso, Arnaut Danjuma. 

Benk: Filip Jørgensen, Sergio Asenjo, Paco Alcacer, Alfonso Pedraza, Serge Aurier, Boulaye Dia, Moi Gomez, Vicente Iborra, Aissa Mandi, Mario Gaspar, Ruben Pena, Manu Trigueros.