Milner deler sine favorittøyeblikk under Jürgen Klopp

James Milner mener det er to opplevelser som skiller seg ut så langt i Liverpool-karrieren.

James Milner har vunnet det meste som kan vinnes som klubbspiller. Tre ganger har han blitt ligamester, og i tillegg har han to ligacuptrofeer og en hver av Champions League, FA-cupen, Supercupen og klubb-VM på merittlisten. 

Mannen som er på fjerdeplass på listen over spillere med antall kamper i Premier League, 584 i tallet, deler i et intervju med liverpoolfc.com sine favorittøyeblikk i den røde drakten. Milner har vært i klubben i hele Jürgen Klopps regjeringstid. 

– Det må være å vinne Premier League og Champions League. Det er vanskelig å velge, men de to øyeblikkene var så store i klubbens historie, sier midtbanespilleren. 

Viste karakter

Milner har vært med på å vinne fem trofeer under Klopps ledelse, og kan denne sesongen legge tre nye til samlingen om alt klaffer. I intervjuet som er gjort i forkant av møtet med gamleklubben Manchester City forteller engelskmannen hvorfor det er Premier League- og Champions League-triumfene som stikker seg ut. 

– Det at vi endelig kunne vinne Premier League etter en så lang pause uten ligatitler for klubben, og etter å ha vært så nærme sesongen før da vi fikk 97 poeng uten å vinne, viste at vi hadde karakter. Spesielt med tanke på de spesielle omstendighetene da vi vant, sier han.

Som Klopp er han interessert i å gjenta bedriften også med supportere til stede. 

– Det var skuffende at vi ikke kunne feire med fansen, men de to øyeblikkene var spesielle fordi vi kjempet som en gruppe og som en klubb, sier Milner.

Hyller Klopp

Veteranen får også spørsmål om hva det er som skiller Klopp fra andre managere. 

– Han er veldig god til å snakke og forberede oss til kamper. Han kan forutse hva folk tenker før en kamp, og er flink til å få oss til å glemme at vi er utslitt etter mange kamper, sier visekapteinen.

– Han får folk til å tenke på de rette tingene, og har vist hele karrieren at han er en veldig god manager. Han har gjort en strålende jobb her, og forhåpentligvis kan han vinne noen flere trofeer for Liverpool FC, sier Milner.

Milner er på utgående kontrakt denne sesongen, men klubb og spiller skal være i samtaler om en forlengelse.