Salah har allerede sett for seg hvordan det vil være å vinne alt

Mohamed Salah legger ingen demper på forventningene før søndagens oppgjør på Etihad Stadium.

Søndagens storkamp på Etihad Stadium nærmer seg, og Mohamed Salah ser ingen grunn til å legge noen demper på forventningene. Både Liverpools spillere og manager har vært offensive i uttalelsene før møtet med Manchester City – og Salah er intet unntak.

– City leder med ett poeng, og spiller hjemme. Det gir dem en fordel. Men vi er erfarne spillere nå, og har spilt sammen i fire-fem år. Vi vet hvordan vi skal spille i store kamper, sier Salah i et intervju med Sky Sports

– Forhåpentligvis kan vi vinne den neste kampen, men dersom jeg blir spurt om hvem som har fordel, så er det dem, fordi de leder og er hjemme. Det viktigste for oss er at vi ikke taper, for da blir avstanden større.


Han forteller at Klopp sin beskjed er den samme som han har kommet med i pressekonferansene den siste tiden

– Manageren har snakket til oss i dag, og sa at vi bare skulle nyte øyeblikket og gå for det, sier Salah.

Har sett for seg hvordan det vil være

Liverpool har allerede vunnet ligacupen denne sesongen, er poenget bak i Premier League, er i semifinalen av FA-cupen og kvartfinalen i Champions League.

Salah legger ikke skjul på at målet nå er å vinne alt.

– Vi håper at vi kan gå for fire titler. Vi har aldri klart fire før. Denne sesongen er vi veldig nære, og formen er topp. Vi har vunnet de ti siste kampene i Premier League, så vi gjør det bra, og forhåpentligvis kan den neste kampen også vinnes, sier han.

– Vi ser på situasjonen vi er i, og vi må bare nyte det. Vi kan ikke være her og føle på presset. Vi må nyte det, og gå for alt. Jeg har allerede sett for meg hvordan det vil være, så det ville vært en deilig følelse. Forhåpentligvis kan vi vinne fire titler, og ha noen gode tider i byen, sier han.

Manchester City - Liverpool spilles søndag kl. 17.30, og vises på TV 2 Sport Premium.