Salah:– Jeg kan ikke være egoistisk og snakke om kontrakten min nå

Mohamed Salah har gitt et nytt intervju, og igjen ble kontrakten tema.

På søndag er det klart for sesongens hittil klart største kamp, når Liverpool drar til Etihad Stadium for å møte Manchester City.

I oppbyggingen til kampen på Sky Sports, har Mohamed Salah gitt et intervju med Geoff Shreeves. Slik det er satt opp vil det ha vært med klubbens tillatelse, og klubben må ha visst at situasjonen rundt kontrakten kom til å bli tema.

Salah fikk spørsmål om han følte seg trygg på at han kom til å signere en ny avtale med Liverpool.

– Jeg kan ikke si ja eller nei, svarer han på spørsmålet.

– Jeg har sagt mange ganger før hva jeg ønsker meg, men jeg kan ikke gå så dypt inn i det nå, fordi det er en veldig sensitiv situasjon.

Han sier at han ikke vil ta oppmerksomheten bort fra det som skal skje på banen, når vi nå går inn i den avgjørende fasen av sesongen.

– Laget må vinne, og jeg kan ikke være den som går ut i nyhetene og bare snakker om kontrakten min nå. Jeg fokuserer på laget, og det er det.

– Det er ikke mye jeg kan si, men det er mange ting som folk ikke vet om.

Men helt ærlig, hva kan jeg si? Det er mange ting som folk ikke vet om – men jeg kan ikke være egoistisk nå og snakke om situasjonen min, sier han.

– Vi er inne i den viktigste perioden for laget, så jeg må bare snakke om laget, og fokusere på det vi har i vente med laget. Og det er det viktigste.

Blir ikke påvirket

Salah har ikke vært i sin beste form siden han fikk en fotskade mot Brighton for en måned siden. Det har gjort at det faktisk har blitt diskutert av eksperter og supportere på sosiale media om egypteren bør sitte på benken mot City.

Spilleren selv sier at situasjonen med kontrakten ikke påvirker han.

– Nei, ikke i det hele, ikke i det hele. Jeg snakker med manageren fra tid til annen. Jeg er veldig profesjonell, og kjenner jobben min veldig godt. Jeg er omtrent den første som kommer og siste som drar, så jeg vet hva jeg gjør, men jeg bryr meg ikke om det, sier Salah.

– Jeg fokuserer på laget, og det er det viktigste for meg. Jeg fokuserer på å vinne troféer, og skal gi alt jeg har for klubben.

Manchester City - Liverpool spilles søndag kl. 17.30, og vises på TV 2 Sport Premium.