Dette skjer i Liverpool i april

Liverpool Football Club er inne i en veldig travel måned. Det samme gjelder Liverpool by.

Det mangler ikke på kulturelle tilbud i Liverpool denne måneden. Her er noen av tingene man kan få med seg, utenfor fotballbanen, i april.

Grand National, Aintree

9. april

Det tradisjonsrike hesteløpet Grand National på Aintree går av stabelen mellom 7-9 april, med det store hovedløpet lørdag klokken 17.15 lokal tid. Billetter til selve løpet er utsolgt.

I forbindelse med løpet arrangeres det mange etterfester på Liverpools barer den lørdagskvelden, som for eksempel på Revolution.

5 Seconds of Summer, M&S Bank Arena

9. april

Det australske poprock-bandet 5 Seconds of Summer får omsider lagt ut på sin verdensomfattende turné Take My Hand, to år forsinket på grunn av koronapandemien.

Billetter koster £43.45 og kan kjøpes her.

Manchester City - Liverpool, Camp and Furnace

10. april

Dersom du befinner deg i Liverpool når de rødkleddes storkamp mot Manchester City sparkes i gang på Etihad søndag, kan du for eksempel se kampen i Camp and Furnace sin store fanpark. Her er det garantert god stemning på langbordene i det kule varehuset. Inngang er gratis, men dersom du ønsker å reservere et av de beste bordene i lokalet kan du gjøre det her for £11. Man må være minst fire personer for å kunne reservere, maks åtte.

The Vaccines, Liverpool Guild of Students

15. april

Kritikerroste The Vaccines har sluppet sitt femte album, Back In Love City, og spiller konsert på Mountford Hall den 15. april.

Billetter kan kjøpes her.

Bingo Lingo, Camp and Furnace

15. april

Hvis du er glad i bingo, allsang og rave, ta turen til Camp and Furnace sin kjente Bingo Lingo fredag 15. april.

Billetter selges kjapt, og de kan kjøpes her.

Bez and the Ultimate Stone Roses, Camp and Furnace

16. april

Happy Mondays sin hurragutt Bez tar med seg sine maracas og sin Madchester-musikk til Liverpool denne lørdagskvelden. Det blir garantert dansing og god stemning til 90-talls hits.

Det er få billetter igjen. De kan kjøpes her.

Simple Minds, M&S Bank Arena

16. april

Poprockerne fra Glasgow er et av 80-tallets mest ikoniske band. De har solgt over 60 millioner albumer og fylt stadioner verden over. Hvis du vil høre hits som Don’t You Forget About Me og Alive and Kicking live, kan du kjøpe billetter her. Billettprisene starter på £40.40.

Little Mix, M&S Bank Arena

18. april

Storbritannias nest mest suksessfulle jenteband – etter Spice Girls – legger ut på turné i 2022 hvor de spiller arenaer over hele Storbritannia og Irland. Naturligvis tar de med seg sine megahits Black Magic, Shout Out To My Ex og Break up Song til Liverpool. Alex Oxlade-Chamberlain er helt sikkert på plass også, da hans kjæreste Perrie Edwards er en av de tre kvinnene i bandet.

Billetter koster fra £36.56 og kan kjøpes her.

The Wombats, Mountford Hall

21-23 april

«I’m back in Liverpool and everything seems the same…» LIPA-bandet, med norske Tord Øverland Knudsen på bass, slapp sitt femte album i 2021, og spiller tre konserter på rad i Liverpools studentforening i Mountford Hall.

Billetter er utsolgt for øyeblikket men hold øye med ticketmaster her, dersom nye billetter legges ut.

Probellum Boxing, M&S Bank Arena

22. april

For boksing-entusiaster skjer det litt i Liverpools storstue denne kvelden. Hovedkampen er mellom Paul Butler og John Riel Casimero, men lokalgutta Peter og Joe McGrail skal også opp i ringen. Mer informasjon og billetter finner du her.

Craig David, M&S Bank Arena

24. april

Craig David slo gjennom for 22 år siden med braksuksessen 7 Days, som tok seg opp til en 11.plass på VG-lista. I England toppet den hitlistene, og Southampton-mannen har stort sett holdt det gående siden den gang.

Billettprisene starter på £31.85 og kan kjøpes her.

Little Mix, M&S Bank Arena

26. april

Storbritannias nest mest suksessfulle jenteband – etter Spice Girls – legger ut på turné i 2022 hvor de spiller arenaer over hele Storbritannia og Irland. Naturligvis tar de med seg sine megahits Black Magic, Shout Out To My Ex og Break up Song til Liverpool. Alex Oxlade-Chamberlain er helt sikkert på plass også, da hans kjæreste Perrie Edwards er en av de tre kvinnene i bandet.

Billetter koster fra £36.56 og kan kjøpes her.

Dua Lipa, M&S Bank Arena

29. april

Popstjerne Dua Lipa kommer til M&S Bank Arena i slutten av april for det som garantert blir en knallkveld. Liverpool-favoritten har høy stjerne på Merseyside etter at hun opptrådte før Champions League-finalen i 2018, og sangene hennes – spesielt One Kiss – har fått en spesiell plass i hjertet til mange av de lokale kampgåerne. Da Liverpool vant Ligacupen i februar ble sangen spilt på Wembley for en dansende Jürgen Klopp.

Billetter koster fra £40.40 og kan kjøpes her.

Liverpool Sound City

30. april - 1. mai

Liverpools populære festival, Sound City, er tilbake denne våren for 15. gang. Konseptet er likt byLarm, og konserter foregår på forskjellige scener over hele byen. The Lathums er headlinere, men som vanlig handler det om up-and-coming talent.

Billetter for hele helgen koster £60, eller du kan kjøpe til en og en dag for £32.45. Mer informasjon og billetter finner du her.