– Tror ikke denne kampen vil avgjøre hvor tittelen havner

City-stopper John Stones forsøker å dysse ned søndagens begivenhet.

– Jeg tror ikke denne kampen vil avgjøre hvor tittelen havner, sier John Stones ifølge The Times

Manchester City-stopperen snakket om søndagens enorme kamp som venter mot Liverpool etter at City slo Atletico Madrid i første oppgjør i kvartfinalen i Champions League tirsdag, og han dysser ned begivenheten. 

– Jeg tenker ikke for mye på viktigheten av kampen, for da kan man bli revet med. Det er en viktig kamp mellom nummer en og to på tabellen - alle vet det. Men vi må ha fokus på oss selv, sier Stones. 

Vil bruke erfaringen

Engelskmannen vil bruke Citys erfaring i gullkamper, og spesielt den mot Liverpool i 2019, for alt det er verdt. 

– Det gikk helt til siste runde i 2019, så vi har vært i slike situasjoner før og fått mye erfaring. Vi vet at hver eneste kamp er viktig for oss, sier han. 

– Vi henger oss ikke opp i all støyen fra utsiden, men konsentrerer oss heller om oss selv. Slik har det alltid vært. Vi er veldig fokusert, sier han. 

27-åringen erkjenner at søndagens kamp er stor, men han mener de vil tilnærme seg den på samme måte som de gjør alle andre kamper.

– Vi vet hvor viktig hver eneste spiller i troppen er, og det er derfor vi har hatt så mye suksess de siste årene. Alle gjør jobben sin. Så må man av og til være tålmodig og være klar når sjansen byr seg, sier han.