– Vi kunne ikke ha gjort så mye annerledes

Roy Hodgson var godt fornøyd med Watfords prestasjon på Anfield, selv om det ble tap 2-0, og hans lag fortsatt ligger forankret under nedrykksstreken.

– Det var mye å beundre i denne prestasjonen, sa Hodgson under pressekonferansen etter kampen på Anfield. 

– Jeg er veldig godt fornøyd med prestasjonen til mine spillere. Vi kunne ikke ha gjort så mye annerledes.

– Liverpools mål kom etter vår beste sjanse. Det er derfor de er en toppklubb, og grunnen til at vi dessverre ligger under streken. Det er denne typen kvalitet du møter. Det var et vidunderlig innlegg fra Gomez, og Jota timet løpet sitt perfekt. Det finnens ingen gode mål å slippe inn.

– Jeg er også litt irritert over straffesparket som VAR ga, for ingen Liverpool-spillere protesterte. Jürgen og jeg hadde ingen anelse hvorfor de sjekket situasjonen, og hva de gjorde.

– Jeg synes ikke VAR skal brukes på denne  måten. VAR har gjort en del bra denne sesongen, men dette straffesparket frustrerte meg. Men det endrer ikke min mening om at vi leverte en god lagprestasjon.

– Det var ikke enkelt for Liverpool å komme gjennom

– Etter min mening gjorde vi en god jobb med å holde Liverpool unna vårt mål. Det var ikke enkelt for dem å komme gjennom. De pepret ikke målet vårt med skudd, og vår keeper trengte ikke å gjøre mange redninger.

– Vi skapte også noen sjanser selv, men dersom du ønsker å ta poeng her må du ta vare på den ene eller begge de to store sjansene vi fikk. Den ene med Kucka og den andre med Joao Pedro. Scorer du ikke på slike sjanser, vet du at du ikke vil få mange flere etterpå. Du må kjempe hardt for å få slike sjanser.

– Liverpool fikk ingen enkel kamp. Det er det ikke tvil om. De måtte kjempe og gjøre alt de er gode på for å få poengene. Vi kan betrakte oss selv som litt uheldige som ikke fikk med oss poeng fra kampen.

– Denne prestasjonen mot Liverpool gir meg tro på at vi kan ta poeng fra andre lag.