– Vi så Joe hele uken, og det ble klart at han ville starte denne kampen

Joe Gomez startet bare sin andre Premier League-kamp for sesongen, og han skuffet såvisst ikke Jürgen Klopp.

Midtveis i første omgang la Joe Gomez et innlegg som Trent Alexander-Arnold ville ha vært stolt av, og Diogo Jota kunne styre inn Liverpools første mål mot Watford med pannebrasken.

Gomez fikk starte kampen, selv om Trent Alexander-Arnold var friskmeldt etter sine hamstringproblemer. Scouseren trente for fullt med resten av laget fredag, men måtte likevel nøye seg med en plass på innbytterbenken.

– Vi har spillere på benken som kan endre kamper, og selv om vi roterte på laget så skuffet ikke spillerne som kom inn på laget. Joey gjorde det motsatte av å skuffe. Joey trente med oss hele uken, for han ble dessverre ikke tatt ut på landslaget, og vi visste at det ville bli en kamp mot klokka for Trent, sa Jürgen Klopp på pressekonferansen etter 2-0-seieren.

– I begynnelsen av uken trodde vi ikke engang det var en sjanse for at Trent skulle rekke denne kampen, men det viste seg at han hadde en sjanse til det. Men fordi vi så Joey på trening hele uken, var det klart at han ville starte denne kampen. 

Kunne fort hatt en målgivende til

– Han gjorde det veldig bra, og var nær å få en målgivende til i andre omgang. Også det innlegget var utrolig bra.

– Defensivt trenger vi ikke si noe som helst, offensivt hadde han noen gode øyeblikk og noen ikke fullt så gode øyeblikk, takket være posisjoneringen til en dyptliggende motstander. Det er ikke enkelt å finne riktig posisjon til enhver tid. Vi er vanligvis litt mer fleksible, men det er greit.

– Joe er en enestående fotballspiller, og han vil spille mange kamper i løpet av sin karriere, det er jeg 100 prosent sikker på. Han vil definitivt spille mange kamper her. Denne sesongen har vært vanskelig for ham, men han vet hvordan ting kan endre seg. Han er selvsagt klar til å ta de mulighetene han får.