Allerede fredag kveld hadde Real Madrid sin generalprøve

Trolig blir finalelaget ganske likt det Carlo Ancelotti sendte utpå mot Real Betis.

Real Madrid - Real Betis 0-0

Fredag kveld spilte Real Madrid sin siste La Liga-kamp for sesongen, da Copa del Rey-vinner Real Betis gjestet Santiago Bernabeu.

Etter at begge lag hadde stått æresvakt for hverandre kunne kampen komme i gang, og det laget Carlo Ancelotti sendte utpå er neppe veldig forskjellig fra det som vil starte Champions League-finalen på Stade de France neste lørdag.

Real Madrid stilte dette laget: Courtois; Carvajal, Militao, Nacho, Mendy; Modric, Casemiro, Kroos, Rodrygo, Benzema, Vinicius Jr.

Den endringen vi kan forvente er at David Alaba kommer inn på midtstopperplass på bekostning av Nacho. Østerrikeren har slitt med en adductorskade, men skal være i rute til å rekke finalen.

Federico Valverde er en annen spiller som bør være aktuell for startoppstillingen – mens veldig talentfulle Eduardo Camavinga mest sannsynlig vil starte på benken, selv om han har storspilt når han har kommet inn i sluttspillet i årets Champions League, spesielt mot Manchester City.

Det endte målløst

Det viktigste for Real Madrid i kveldens kamp var trolig å unngå skader, og akkurat det så de ut til å klare. Kampen ble spilt i veldig lavt tempo, og det var egentlig lite finspill og langt mellom sjansene. Oppgjøret endte målløst.

Ancelotti tok ut Casemiro til pause, og satte inn nevnte Camavinga. Ut gikk også Toni Kroos, da Valverde kom inn. Luka Modric spilte 70 minutter, og ble så erstattet av Dani Ceballos.

Marcelo kom inn for Ferland Mendy på venstrebacken for sin aller siste La Liga-kamp da det gjensto 20 minutter, og Isco fikk erstatte Rodrygo. Karim Benzema og Vinicius Junior spilte hele kampen.

I spansk fotball er det tillatt med fem bytter. Det blir det også i Premier League fra neste sesong av, men det gir Ancelotti og Real Madrid bedre muligheter til å rotere på laget og bruke troppen. Nå har de også to dager ekstra hvile til å forberede seg til finalen i Paris. De røde spiller først på søndag.

Liverpool - Wolverhampton spilles søndag kl. 17.00, og vises på TV 2 Sport Premium 2. På TV 2 Sport Premium 1 vises Manchester City - Aston Villa.