– Dere har vist meg at drømmer kan gå i oppfyllelse

Luis Diaz er overveldet over sin første halve sesongen i Liverpool.

Luis Diaz virker svært godt fornøyd med tilværelsen i Liverpool, selv om det ble tap i Champions League-finalen mot Real Madrid. Colombianeren har lagt ut en sterk melding på sin Instagram-konto som viser med all tydelighet at han har funnet seg svært godt til rette på Merseyside.

– Den 4. februar var dagen dere ønsket meg velkommen til familien. Siden den dagen har jeg drømt i våken tilstand, og levd drømmen jeg har ønsket meg hele livet, skriver Diaz på sin Instagram-konto.

Diaz vant sitt første trofé med Liverpool før han hadde vært en måned i klubben, da Liverpool tok hjem ligacupen etter straffespark-konkurranse mot Chelsea i finalen. Snaue tre måneder senere kom trofé nummer to i hus, da FA-cupen ble vunnet på samme måte mot samme motstander.

Selvsagt var det et skår i gleden at Liverpool kom poenget bak ligamester Manchester City i Premier League, og ble slått av Real Madrid i Champions League-finalen, men likevel er angriperen strålende fornøyd med sine første måneder i Liverpool.

– Nå som dere har vist meg at drømmer kan gå i oppfyllelse, kan jeg forsikre dere om at vi skal fortsette å drømme sammen. Det er mye som fortsatt kan vinnes. Jeg vet jeg aldri kommer til å gå alene her, skriver Diaz.

Colombianeren har notert seg for seks mål og fem målgivende pasninger på sine første 26 kamper for Liverpool, og har altså vunnet to store trofeer.