Samtidig som Luis Diaz ble cupmester i England mottok hans gamle lagkamerater i Porto ligatrofeet

Tre av seks er i boks for Luis Diaz.

Samtidig som Luis Diaz mottok det synlige beviset på at han er FA-cupmester med Liverpool i England, mottok hans gamle lagkamerater i Porto det synlige beviset på at han også er seriemester i Portugal.

Porto sikret seg sitt 30. seriemesterskap forrige helg, etter at de slo Benfica 1-0. I går mottok de pokalen.

Diaz spilte 18 ligakamper og gjorde 14 mål for Porto, noe som kvalifiserer til vinnermedalje.

Kan sikre seg tidenes fotball-jackpot

Dermed holder colombianeren fortsatt stø kurs mot tidenes fotball-jackpot. Han har allerede vunnet den engelske ligacupen, den engelske FA-cupen og den portugisiske serien. Dersom fotballgudene står den kjekke bi vinner han Premier League og den portugisiske cupen neste helg, og så Champions League den siste helgen i mai.

Tre trofeer er i boks for Diaz, men han kan altså fortsatt vinne tre til. 

Diaz spilte tre kamper for Porto i cupen før overgangen til Liverpool, og vil derfor være berettiget til en vinnermedalje dersom Porto vinner den hjemlige cupen for 18. gang i klubbens historie. Porto er enorme favoritter i cupfinalen mot Tondela.

Den portugisiske cupfinalen spilles søndag 22. mai klokken 18.15. Dette er samme dag som siste ligarunde spilles i Premier League, hvor Liverpool har hjemmekamp mot Wolverhampton klokken 17.00.

Luis Diaz har dermed i teorien muligheten til å vinne to store trofeer, Premier League og Taca de Portugal, på samme dag, ja faktisk med bare drøy times mellomrom!