Folkebørsen etter Villarreal - Liverpool:Folket elsket Luis Diaz sitt bidrag fra benken

Leserne var godt fornøyd med mange Liverpool-spillerne, men flere får svi etter en svak førsteomgang.

Liverpool.no ga Luis Diaz en nier på børsen og bestemannspris etter en omgang i Spania. Det er folket helt enige i, som også har gitt drible-fanten den beste karakteren.

Med 8.75 poeng var colombianeren den aller beste i rødt på folkebørsen, foran Jürgen Klopp med 7.91. Det er tydelig at pausepraten og byttet i pausen gjorde underverker.

Liverpool.no ga Andrew Robertson en 5-er på børsen, men leserne er litt mer hyggelig med skotten og gir han 5.64. Virgil Van Dijk fikk 8 på børsen etter kampen. Han får 7.35 fra folket. Alisson hadde et par gode redninger og får 7.21. Trent Alexander-Arnold får 6.30 fra folket mot Einar Kvandes 7-er.

På midtbanen var folket enige med Liverpool.no og satt Fabinho til 7.53. Naby Keita og Thiago, som hadde en svak førsteomgang, får henholdsvis 5.57 og 6.35.

I front har leserne gitt Mohamed Salah 5.84, i sterk kontrast til 7-eren fra Liverpool.no. Sadio Manè får en mer hyggelig børs fra folket og er satt til 6.97, mens Jota får 4.56. Portugiseren fikk også 4 av Einar Kvande.

Det største spriket finner vi på Ibrahima Konaté, som Einar Kvande ga børskarakter 5. Leserne vil ha franskmannen en karakter opp og gir 22-åringen 6.37 for hans bidrag.

Generelt var det større ulikheter enn vanlig mellom folkebørsen og Liverpool.no. Leserne vil ha Alisson, Konatè, Robertson, Manè og Klopp opp en karakter, mens Alexander-Arnold og Van Dijk går en karakter ned.

Alisson Becker

Folkebørsen 7,21 (1792 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 6

Tvinges til å slå langt flere ganger på grunn av vertenes aggressive press i første omgang. Gjør en meget viktig og god redning når Lo Celso kommer alene mot ham etter 36 minutter, og virker mer våken etter pause.

Trent Alexander-Arnold

Folkebørsen 6,3 (1811 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 7

Forsøker stadig å slå tidlige oppspill mot angriperne, med varierende hell. Tapte duellen da Coquelin headet inn 2-0. Takles tøft ved et par anledninger. Innleggene ikke av vanlig kvalitet. Har et skudd i tverrligger via en spiller ti minutter etter pause. Nydelig innlegg og assist til 2-2.

Ibrahima Konaté

Folkebørsen 6,37 (1828 stemmer) Største sprik
Liverpool.nos vurdering 5

Virker stresset over vertenes aggressive press i første omgang. Så tidvis nervøs ut. Kommer bedre ut av det etter pause.

Virgil van Dijk

Folkebørsen 7,35 (1808 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 8

Styrer offsidelinja, og avverger et farlig angrep etter 21 minutter. Er den klart beste i forsvarsrekka defensivt i denne kampen.

Andy Robertson

Folkebørsen 5,64 (1807 stemmer)

Sover på 1-0, og slipper inn sin Capoue bak seg. Liverpool er heldig når Morenos heading treffer skottene etter et drøyt kvarter. Er på etterskudd defensivt igjen etter 21 minutter, men blir reddet av Van Dijk. Capoue gjør Robbo svimmel også på 2-0-scoringen til vertene.

Fabinho

Folkebørsen 7,53 (1799 stemmer)

Er en av få røde som ikke virker stresset i første omgang. Scorer med et kontant skudd mellom beina på keeper når han kommer fri i feltet.

Naby Keita

Folkebørsen 5,57 (1820 stemmer)

Blir for upresis i noen situasjoner. Kriget godt i forkant av Thiagos skudd i tverrliggeren, men det ble dømt frispark mot ham. Litt uryddig i stilen til tider. Slår en forferdelig feilpasning etter 36 minutter, som setter Alisson i en vanskelig situasjon. Skaffer Liverpool et frispark i god posisjon like etter pause. Assist på det tredje målet.

Thiago Alcântara

Folkebørsen 6,35 (1798 stemmer)

Har et skudd i tverrliggeren etter et snaut kvarter, men det var allerede blåst frispark mot Keita. Blir litt lett i enkelte dueller. Uvanlig å se spanjolen bomme med to pasninger på rad, slik han gjorde i første omgang. Kommer som resten av laget bedre inn i kampen etter pause.

Diogo Jota

Folkebørsen 4,56 (1806 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 4

Sløser bort en kjempesjanse når han får en dårlig touch, nøler og blir oppløpt av Albiol etter 23 minutter. Sløser bort en ny god mulighet like før pause, og lykkes med fint lite de 45 minuttene han var på banen.

Mohamed Salah

Folkebørsen 5,84 (1826 stemmer)

Legger et strålende innlegg når han spiller fri Jota etter 23 minutter, etter først å ha løpt fra sin oppasser. Nydelig frispilling og assist til Fabinhos scoring. Svak avslutning utenfor i sluttminuttene.

Sadio Mané

Folkebørsen 6,97 (1813 stemmer)

Det spilles en del høye baller i retning Mane i åpningsminuttene, og da taper senegaleseren hodeduellene. Tas hardt i flere situasjoner. Får ikke stokket beina når et frispark faller ned i beina hans ved bakre stolpe tidlig i annen omgang. Serverer Diaz flott på hans mislykkede brassespark. Scorer Liverpools tredje når Villarreals keeper er på bærtur.

Luis Diaz

Folkebørsen 8,75 (1912 stemmer) Folkets beste
Liverpool.nos vurdering 9 Liverpools beste

Inn for Diogo Jota foran andre omgang. Sendes i bakken av Foyth i sin første duell, og tas hardt også senere i kampen. Mislykkes med et brassespark fra god posisjon ti minutter ut i annen omgang. Header inn 2-2 mellom beina på keeper. Kom inn og snudde kampen.

Jordan Henderson

Inn for Keita i det 80. minutt. Skuddforsøk over mål i sluttminuttene.

Kostas Tsimikas

Inn for Robertson i det 80. minutt. Bidrar med et innlegg

Curtis Jones

Inn for Thiago i det 80. minutt. Får en kjempesjanse på sin første touch, men skyter i beinet på keeper. Viste godt driv med ballen i beina.

James Milner

Inn for Fabinho i det 84. minutt.

Jürgen Klopp

Folkebørsen 7,91 (1275 stemmer)

Startoppstillingen til Liverpool-manageren fungerte på ingen måte som den skulle. Etter 45 minutter hadde tyskeren sett nok, satte innpå Luis Diaz, og vipps så ble kampen snudd.