«Jeg skal slite med å toppe denne troppen»

Jürgen Klopp hyller spillerne, støtteapparatet og supporterne i dagens kampprogram.

I kampprogrammet til møtet med Tottenham på Anfield skriver Jürgen Klopp blant annet om hvorfor han og trenerteamet valgte å forlenge sine kontrakter med Liverpool FC. 

«Det er ingen hemmelighet. Vi elsker stedet, og det er veldig mye takket være folk», skriver han. 

«Spillerne har en veldig viktig rolle i dette. De er virkelig en utrolig gjeng gutter. Fra den eldste til den yngste - alle inspirerer meg hver dag med sitt talent og sin innstilling». 

«Som manager eller trener er du alltid bare så god som spillertroppen din. Jeg har vært så heldig at jeg har jobbet med noen strålende lag og garderober; i Mainz, i Dortmund og i starten av min periode her». 

«Men jeg skal slite med å toppe denne troppen. Det er ikke bare at de er fantastiske med ball i beina eller hendene. Det hjelper, selvsagt. Men det handler også om hva slags mennesker de er. Det å komme på jobb med dem er et privilegium. De er grunnen til at vi får oppleve alt det vi opplever sammen. Jeg håper at jeg aldri kommer til å ta dem for gitt». 

Samme med støtteapparatet og fansen

«Det samme kan sies om vårt vidunderlige støtteapparat. Dette er folkene som bærer oss på ryggen når vi trenger det. Man kan ikke en gang beskrive hva de bidrar med» .

«Så kan jeg selvfølgelig ikke undervurdere våre supportere. Båndet vi har til hverandre er noe jeg aldri kunne sett for meg. Det er autentisk, det er ekte. Vi setter pris på hverandre, og det handler ikke bare om meg - jeg er bare en liten del av det. Det er laget og apparatet rundt som helhet. Vi har troen på hverandre og får energi av hverandre». 

«Som manager kan du aldri love suksess, det er umulig. Det gjelder også for resten av denne sesongen. Vi vet ikke hva som kommer til å skje i turneringene vi fremdeles er med i. Men hver og en av oss kan sørge for at vi gir alt vi har, i hvert eneste øyeblikk», skriver manageren.