Klopp er klar på hva han vil ha bort fra Liverpools spill foran kampen på Villa Park

Det var deler av Liverpools spill mot Tottenham som Jürgen Klopp håper han slipper å se igjen mot Aston Villa i kveld.

Liverpool-manageren har et mål om å få fjernet de elementene han ikke likte i Liverpools spill mot Tottenham til kveldens kamp mot Aston Villa.

De røde måtte nøye seg med poengdeling mot Spurs, og ga dermed initiativet i tittelkampen til Manchester City. 

Kampen mot Tottenham var den første kampen de røde ikke har vunnet på Anfield i Premier League siden oktober. Og mye av Liverpools angrepsspill falt ikke i smak hos manageren.

Flere innlegg enn normalt

Liverpool la for eksempel 46 innlegg, noe som er mye mer enn normalt. Klopp vil tilbake til lagets normale angrepsspill.

– Dette var innlegg du enkelt kunne lese. Slike innlegg er ikke nyttige i en kamp som dette, med de spillerne Tottenham hadde i feltet. Det ga ikke mening å legge disse innleggene, uttalte han til pressen foran kampen på Villa Park tirsdag kveld.

– Du må finne rytmen, utnytte rommene som oppstår, komme til dødlinja og legge inn derfra, poengterte tyskeren.

– Utfordringen i en kamp som den mot Tottenham er at du må skape noe hele tiden. Du vet at hver pasning du bommer på er et stort problem, da vi blir sårbare for kontringer. Det er vanskelig å beholde roen i slike situasjoner, og gjøre det eksakt riktige. 

– Nå må vi forsøke å gjøre det vi gjør bra, og fjerne det som ikke var bra i vårt spill, og ta ting derfra, sa Klopp.

– Dersom vi hadde vunnet 3-1 ville dere ikke ha fokusert på antall innlegg. Da ville dere ikke ha spurt meg om det. Det var ingen perfekt kamp av oss.

Aston Villa - Liverpool spilles tirsdag klokken 21.00 og blir vist på TV 2 Sport Premium