Liverpool-supporteren håper å stikke kjepper i hjulene til Manchester City

Liverpool-supporter og tidligere Liverpool-spiller Conor Coady håper å gjøre sin favorittklubb en tjeneste når Manchester City kommer på besøk til Molineux i kveld.

Wolverhampton-kapteinen vet at han vil få en stor stjerne i boka hos Liverpool-fansen dersom han klarer å få lokomotivet til Pep Guardiola til å spore av i Wolverhampton.

Ulvene, med Coady i spissen, har en stor finger med i innspurten i Premier League, da de også gjester Anfield i siste ligarunde. 

– Vi skal forsvare oss så godt som mulig, være kompakte, stå sammen, og holde oss inne i kampen så lenge som mulig. Jeg tror de fleste lag vil ha samme taktikk når de møter de to lagene i toppen, for de er vanskelige å hanskes med, innrømmer Coady til talkSPORT.

– Det er vanskelig å ta ballen fra dem. Du ønsker å ha ballen så mye som mulig i laget, men jeg tror de fleste forstår hvorfor vi må velge en annen taktikk når vi møter de to beste lagene i verden, sier Coady om kampene mot Manchester City og Liverpool.

– Noen ganger må du spille på en annen måte, og være standhaftige. Vi må være målbevisste, kompakte og forsvare oss skikkelig. Når vi har ballen må vi forsøke å være effektive, og handle raskt.

– Vi ser virkelig frem til denne kampen. Det blir en enorm kamp under flomlysene på Molineux. 

Coady har vært Liverpool-supporter fra barnsben av. Han gikk gradene ved akademiet til Liverpool, og fikk to førstelagskamper for Anfield-klubben før han forlot dem i 2014.

To 1-0-tap

Wolves tapte 1-0 både mot Manchester City og Liverpool i det første møtet med de respektive topplagene tidligere i sesongen. På Etihad var ulvene ekstremt uheldige, da det ble dømt en svært tvilsom hands på Joao Moutinho, som førte til at tidligere Liverpool-spiller Raheem Sterling ble matchvinner på straffespark. Mot Liverpool på Molineux forsvarte Wolves seg heroisk frem til Divock Origi scoret på overtid.

Manchester City er formlaget i Premier League, og har tatt 16 av 18 mulige poeng på de seks siste ligakampene.

City kan kun vinne Premier League denne sesongen, da ble slått ut i semifinalen både i FA-cupen (av Liverpool) og Champions League.

Wolverhampton - Manchester City spilles på Molineux klokken 21.15 i kveld, og kampen ser du direkte på TV 2 Sport Premium.