– Når du får smaken på den følelsen vil du gjøre det igjen

Alisson har hatt en fantastisk sesong mellom stengene for Liverpool. Nå vil han avslutte den med enda en Champions League-medalje på peishyllen.

Liverpools brasilianske målvakt har hatt en fantastisk sesong, og i det siste har han hatt flere viktige redninger for å holde håpet om en kvadruppel i live for de røde. I går kom sistekansen fantastisk ut og stopper Villarreals Lo Celso, som var alene med brasilianeren i Liverpools sekstenmeter. Etter kampen var han meget fornøyd med å være klar for sin andre Champions League-finale.

– Det er massivt, og veldig viktig for meg. For alle sammen, sa Alisson etter kampslutt til liverpoolfc.com.

Etter hans ankomst i 2018 har 29-åringen vunnet flere trofeer med de røde, og stod i buret da Liverpool tok sin første Champions League-tittel siden 2005. Nå vil ha ta med seg enda en tittel til Anfield. 

– Det er en stor bragd å komme til finalen i en av de vanskeligste turneringene i verden, men vi er ikke fornøyd med det. Vi vil ha tittelen, sa en selvsikker Alisson. 

Brassen har stått mellom stengene 48 ganger så langt denne sesongen. Å være fotballspiller er en hektisk hverdag, spesielt når du kjemper på fire fronter, i de tøffeste turneringene i verden. Nå vil han ta med seg et nytt Champions League-trofé, tre år etter det forrige. 

– Når du får smaken av den følelsen vil du gjøre det igjen, og seier smaker aller best. Nå må vi gi alt i slutten av sesongen, for vi har jobbet hardt for dette hver dag. Ikke bare vi, men trenerne, klubben og alle rundt.

– De jobber hardt for å gi oss forholdene vi trenger for å spille den beste fotballen, og vi vil gi tilbake til dem og til fansen vår, sa Alisson. 

SEIERSVANT: Alisson kunne løfte Champions League-trofeet i sin første sesong for Liverpool. Nå vil han gi alt for å gjøre det igjen.

SEIERSVANT: Alisson kunne løfte Champions League-trofeet i sin første sesong for Liverpool. Nå vil han gi alt for å gjøre det igjen.

Skryter av Luis Diaz

Denne sesongen har Alisson vært Liverpools bakerste mann i samtlige Champions League-kamper. I gårsdagens kamp måtte sisteskansen se på Villarreal score to mål i den første omgangen.

– Vi slapp inn to mål og kampen ble veldig komplisert for oss. Vi klarte ikke å reagere på en god måte.

Han mener pausepraten ble et vendepunkt i kampen. Etter hvilen hadde de røde full kontroll på kampen og satt tre mål bak Villarreals keeper. 

– Jeg tror pausen var veldig viktig for oss. Vi måtte få orden på sakene våre og høre på hva manageren hadde å si. Det gjorde vi.

Han hyller også innbytterne, og spesielt Luis Diaz som kom innpå fra starten av den andre omgangen.

– Luis og alle spillerne som kom på ga virkelig bidro på best mulig måte. Å score tre mål er fantastisk. Alt handler om vår holdning, avsluttet han.