Se Alissons beste øyeblikk fra sesongen så langt

Liverpools brasilianske målvakt har virkelig vært en redningsmann denne sesongen.

– Enormt mye, sier Alisson Becker til liverpoolfc.com på spørsmål om hva det betyr å ta seg til enda en Champions League-finale. 

– Det er så viktig for meg, for alle sammen, sier keeperen etter 5-2-seieren sammenlagt over Villarreal i semifinalen. 

Nok en gang var Alisson redningsmann da Liverpool trengte det. Manøveren han gjorde for å hindre at Giovani Lo Celso kunne score på åpent mål i første omgang var viktig. Og vi har sett det før!

Twitter-brukeren @PassLikeThiago har tatt seg bryet med å sette sammen en kavalkade med Alissons beste øyeblikk denne sesongen, og det er bare å nyte: 

Feire litt

29-åringen sier det er lov til å markere litt at man har kommet til nok en finale i den gjeveste klubbturneringen som finnes. 

– Vi må feire litt, for dette er en veldig stor prestasjon. Det er blant de vanskeligste turneringene man kan spille, og man møter de beste lagene i verden. Men vi vil ha mer. Vi vil ha trofeet og kommer til å kjempe for det, sier han. 

Triumfen i 2019 ga definitivt mersmak. 

– Når du får smaken seier så vil du smake det igjen. Vi ønsker å avslutte sesongen med trofeet, ikke bare for oss, men for trenere, ansatte og supporterne, som legger grunnlaget for oss, sier han. 

Liverpool slet i første omgang da Villarreal hentet opp 2-0-ledelsen de røde hadde med seg fra Anfield, men etter hvilen ble det stille og rolig for keeperen mens målene begynte å renne inn riktig vei. 

– Det var en helt annen kamp etter pause, og det handler om vår innstilling. Vi snudde kampen, og det var herlig, sier han.