– Selv om ikke en eneste person på planeten skjønner at vi har en parade, kommer vi til å gjøre det

Klopp forklarer hvorfor paraden skal gjennomføres selv om det ble en skuffende sesongavslutning.

Det ble ikke sesongavslutningen Klopp og spillerne hadde drømt om etter å ha tapt marginalt på målstreken i både Champions League og Premier League. 

Selv om sesongen endte med skuffelse kommer laget til å ha en parade gjennom sentrum søndag ettermiddag. Klopp forklarer hvorfor de skal det, på tross av den skuffende avslutningen. 

Spesiell sesong

– I morgen (søndag) kommer vi til å feire sesongen. Det er bra at vi ikke må gjøre det umiddelbart, men etter en god natt søvn og kanskje en tale fra meg tror jeg guttene skjønner hvor spesielt det de har gjort er. 

– Selv om ikke en eneste person på planeten skjønner at vi har en parade i morgen, kommer vi til å gjøre det, sier tyskeren. 

Han håper så mange som mulig møter opp for å feire sesongen. 

– Jeg håper at alle som har muligheten til å komme til Liverpool vil være der i morgen for å feire denne fantastiske sesongen vi opplevde sammen. Det endte ikke som vi ønsket, men klubben er på et godt sted. 

Vise takknemlighet

Andy Robertson er samstemt med sin manager, og sier laget ønsker å takke supporterne for en strålende sesong sammen. 

– Vi har en parade i morgen (søndag), men det ville vært enda mer spesielt med Champions League-trofeet. 

SKUFFELSE: Robertson måtte se CL-trofeet glippe mellom fingrene.

SKUFFELSE: Robertson måtte se CL-trofeet glippe mellom fingrene.

Robertson sier det handler om å vise sin takknemlighet for supporterne, som har støttet dem gjennom hele den lange sesongen. Han håper paraden kan gi laget en fin avslutning før ferien. 

– 63 kamper har vært tøft for oss, men det har vært tøft for supporterne og lommebøkene deres også. Det blir vanskelig, men vi er nødt til å vise hvor mye vi setter pris på fansen. Det blir nok ikke den lykkeligste paraden for oss og fansen, men la oss håpe at det gir oss et løft.