Standard Chartered skal ha fått beskjed om å doble draktavtalen

Liverpool skal se for seg en avtale verdt £80 millioner.

Det er Daily Mail som skriver at de røde er i samtaler om å doble den nåværende draktavtalen, som er verdt £40 millioner.

Som kjent går avtalen med Standard Chartered ut neste sommer. Den britiske banken skal måtte doble det de betaler i dag for å fortsette med å pryde Liverpool-drakta. Skulle avtalen gå gjennom vil det kunne bli den største av sitt slag.

Mye av dette skyldes at Liverpool har oppnådd stor suksess på banen i nyere tid, med flere store profiler, og det gjenspeiler seg også kommersielt. Analytikere mener at de røde har den mestselgende trøya i verden.

Draktsalget forventes for første gang å passere to millioner denne sesongen.

SELGER MEST: Nike-draktene går godt, og ingen er mer populær enn Mohamed Salah.

SELGER MEST: Nike-draktene går godt, og ingen er mer populær enn Mohamed Salah.

En rekke andre parter, blant annet innenfor krypto, elektronikk, media og turisme, skal være interessert i å lange en avtale med Jürgen Klopps menn.

Langvarig samarbeid

Standard Chartered har vært Liverpools hovedsponsor siden 2010. På sine nettsider skriver de: 

«We’ve been the Main Sponsor of Liverpool FC since 2010. And we’re just getting started! Our relationship with the Club will extend to the end of the 2022-23 season, making it the second-longest sponsorship deal in Reds’ history.»

«But it’s more than just a sponsorship; it’s a shared connection based on values and heritage. This enables us to work together with the Liverpool FC to create unique, money-can’t-buy experiences for our clients, our communities and supporters around the world.»