Steven Gerrard har ikke tittelkampen i tankene inn mot morgendagens kamp

Den tidligere Liverpool-spilleren vil gjøre alt han kan for å ta tre poeng på Villa Park i morgen.

Liverpools egen Steven Gerrard er et av tre hinder som kan ødelegge de rødes tittel-drøm denne sesongen. Aston Villa-sjefen har en lang fortid på Merseyside, men det er ingen tvil om at scouseren kommer til å gjøre alt i sin makt for å ta tre poeng på Villa Park.

– Min jobb er å vinne fotballkamper for Aston Villa. Det vil alltid være realiteten i alle klubber jeg trener, svarte Gerrard til journalistene da han fikk spørsmål om tittelkampen mellom Liverpool og Manchester City på dagens pressekonferanse.

Birmingham-klubben ligger i ingenmannsland på tabellen for øyeblikket og mange Premier League-klubber pleier å slite med motivasjonen når sesongen begynner å ebbe ut. Det vil ikke scouseren ha noe av.

– Vi går inn for å vinne kampen.

Gerrard var i godt humør da han møtte pressen mandag. Dette blir hans andre kamp hans mot hans kjære Liverpool, og det virket som han gledet seg til kamp.

– For Liverpool er sesongen over 38 kamper og vi møter dem bare to ganger. Hvis du vil ha en overskrift som «Steven Gerrard sier at han skal stoppe Liverpools tittelhåp», så kommer du ikke til å få det av meg, lo Gerrard.

Selv om han gjerne skulle sett Liverpool på toppen fremfor Manchester City ligger fokuset hans på eget lag.

– Jeg kommer ikke til å snakke om hvordan vårt lag kan påvirke bunnkampen eller toppkampen. Mine prioriteringer ligger i Aston Villa og bare her, sa scouseren.

Liverpool møter Aston Villa på Villa Park 21.00 i morgen kveld. Kampen sendes på TV 2 Sport Premium