Steven Gerrard er henrykt over Klopps forlengelse

Liverpool-legenden håpet kanskje å ta over sjefsstolen på Anfield i 2024. Det skjer nok ikke.

Steven Gerrard, som Pep Guardiola, fikk spørsmål om Jürgen Klopps nye kontrakt med Liverpool på Villas pressekonferanse fredag. Scouseren hadde nok sett for seg å ta over tyskerens jobb i 2024, men det var ingen tvil om at Liverpool-legenden var ekstremt fornøyd med å høre at hans tidligere kollega har fornyet med klubben i hans hjerte. 

– Jeg tror du kan se hva jeg synes om det på smilet mitt, sier en smørblid Gerrard på pressekonferansen før Aston Villa møter Norwich i morgen ettermiddag.

Mange Liverpool-supportere hadde nok ønsket seg Gerrard i sjefsstolen i 2024, om Klopp hadde gitt seg om to år. Det har han nok en drøm om selv også, men han er overlykkelig over at tyskeren har valgt å ta to ytterliggere år på Anfield.

– Alle Liverpool-fans over hele verden, jeg er absolutt henrykt over nyheten. Gratulerer til Jürgen og hans apparat.

TIDLIGERE KOLLEGER: Jürgen Klopp og Steven Gerrard tilbrakte et år sammen i Liverpool da Gerrard hadde ansvar for Liverpools juniorlag i 2017/2018-sesongen.

TIDLIGERE KOLLEGER: Jürgen Klopp og Steven Gerrard tilbrakte et år sammen i Liverpool da Gerrard hadde ansvar for Liverpools juniorlag i 2017/2018-sesongen.

Etter at mange Liverpool-fans har ventet en kontraktsforlengelse for Sadio Mané, Roberto Firmino eller spesielt Mohamed Salah var det en liten sjokknyhet at Klopp var den første til å forlenge med de røde. Tyskeren har tidligere sagt at planen var å forlate England i 2024.

Gerrard er ikke i tvil om hvor viktig det er å beholde tyskeren enda lenger.

– Jeg tror det blir Liverpools viktigste signering de neste årene. Det er så høyt vi alle tenker om ham. Det er fantastiske nyheter, sier Gerrard og fortsetter:

– Han fortjener det også. Jeg tror fansen har vært sultefôret etter den forlengelsen en stund nå. Jeg tror de er i nærheten av noe veldig spesielt og vi kan ha en rolle i det, sier han med et lurt smil.

Spiller en viktig rolle i sesonginnspurten

Det har seg nemlig slik at både Liverpool og Manchester City skal møte Gerrards Aston Villa før sesongslutt. De lyseblå skal attpåtil møte dem i siste serierunde. Det er ingen tvil hva scouseren håper skal skje, men han lover at de røde ikke skal få noe gratis på Villa Park om et par uker.

– Det blir interessant når de kommer til oss på Villa Park. Vi ønsker dem alt godt utenom den kampen, avslutter Liverpool legenden. 

Liverpool møter Newcastle lørdag klokken 13.30 på St. James Park. Kampen sendes på TV 2 Sport Premium.