Favorittnumrene er ikke ledige for Nunez

Roberto Firmino og Mohamed Salah gir neppe fra seg sine draktnummer.

Darwin Nunez vil bli ønsket velkommen med åpne armer i Liverpool, men han får neppe det draktnummeret han helst ønsker å ha på ryggen. 

22-åringen har spilt med trøye nummer 9 siden han kom til Benfica i 2020, mens han for Uruguay spiller med nummer 11 på ryggen. Det nummeret vil han sannsynligvis også spille med under VM i Qatar senere i år.

Begge disse draktene er besatt i Liverpool. Roberto Firmino spiller med nummer 9 på ryggen, mens Mohamed Salah er kjent for å bære trøye nummer 11.

Ingen av disse to ser ut til å forsvinne fra Anfield i sommer, og da må Nunez velge et annet draktnummer når han denne uken offisielt blir Liverpool-spiller.

Nunez har tidligere brukt to nummer som er ledige i Liverpool

Trøye nummer 10 kan bli ledig, dersom Bayern München kommer med et bud på Sadio Mané som Liverpool aksepterer. Senegaleseren ønsker seg som kjent en ny utfordring, og Bundesligaklubben har allerede fått to bud avslått på Liverpool-angriperen. Hoster Bayern opp et bud som er nærmere de 42 millioner pund som Merseyside-giganten krever, kan det bli fortgang i den overgangen, slik at Nunez kan overta trøynummeret etter afrikaneren.

De trøyenumrene som er ledige i Liverpool i skrivende stund er nummer 2, 16 og 19, samt en rekke nummer på 20-tallet og høyere, som 22, 24, 25, 28, 29, 30 og 31.

Da han startet karrieren i Penarol i Uruguay brukte Nunez både nummer 24 og nummer 29 i løpet av sine første år der.