Benfica bekrefter salg av Darwin Nunez til Liverpool

Benfica kom i natt med den offisielle bekreftelsen.

Omtrent klokken ett natt til mandag kom Benfica med en bekreftelse på sine nettsider om at de har kommet til enighet med Liverpool om en overgang for Darwin Nunez. 

Der skriver den portugisiske klubben at overgangssummen klubbene har blitt enig om er 75 millioner euro (64 millioner pund). Dersom flere klausuler blir innfridd vil imidlertid summen stige til 100 millioner euro (85 millioner pund).

Benfica legger til at avtalen er avhengig av at Nunez kommer til enighet med Liverpool om personlige betingelser. 

Den medisinske sjekken skal ifølge Fabrizio Romano foregå i dag, og Nunez og Liverpool skal ha biltt enige om en kontrakt som strekker seg helt til 2028. Nå venter vi bare på en bekreftelse fra Merseyside.