– Jeg sang nasjonalsangen av full hals

Ibrahima Konate er veldig glad for å ha gjort unna landslagsdebuten for Frankrike, og i kveld kan han få en ny sjanse.

Ibrahima Konaté fikk sin aller første A-landskamp for Frankrike, da franskmennene spilte 1-1 borte mot Østerrike i Nations League for noen dager siden. I kveld kan Liverpool-stopperen få sin andre landskamp. Nations League-kampen mot Kroatia kan du se på TV 2 Sport Premium 2. Kampstart er klokkken 20.45.

– Jeg er veldig glad for å ha spilt min første landskamp. Dessverre ble ikke resultatet så bra som jeg håpet på. Vi er fortsatt skuffet, men jeg håper vi vinner neste kamp, sier Konate i et intervju med det franske fotballforbundet på YouTube.

– Jeg sang nasjonalsangen av full hals. Selv om jeg allerede har spilt for ungdomslandslagene, så er det sant at det gjør noe med deg når du synger nasjonalsangen foran en seniorlandskamp. Jeg er veldig glad for å ha debutert for seniorlandslaget. 

– Vi burde ha vunnet kampen, men nå må vi fokusere på Kroatia. Vi kan ikke gjøre noe med resultatet mot Østerrike nå. Vi skal analysere kampen, og se hva vi kan gjøre bedre, for å prestere bedre i neste kamp. Jeg håper jeg får sjansen til det.

– Vi spilte ikke så godt som jeg håpet på i første omgang, og ga dem masse rom. Det ble litt komplisert. Jeg synes vi gjorde det bedre i andre omgang. Vi var mer kompakte da, og lå lavere, slik at de ikke fikk spille sitt eget spill. 

– Det handler om å justere noen små detaljer, men vi var veldig skuffet over resultatet, sier 23-åringen.