Kan komme til å fortsette karrieren nord for grensen

Hearts ønsker å tilby Ben Woodburn en permanent kontrakt.

Ben Woodburn spilte 30 kamper for skotske Hearts denne sesongen, hvor han gjorde tre mål og noterte seg for to målgivende pasninger. Han hjalp også Edinburgh-klubben til den skotske cupfinalen, hvor han var ubenyttet reserve da Hearts tapte for Rangers. Woodburns utlånsklubb ble nummer tre i den skotske toppserien, og kvalifiserte seg dermed for play-off til Europa League.

Woodburns kontrakt med Liverpool løper ut i slutten av denne måneden, og Hearts ønsker ifølge Liverpool Echo å tilby Woodburn en permanent kontrakt. Spilleren selv skal være åpen for å fortsette karrieren i klubben han var utlånt til denne sesongen.

En anvendelig spiller

22-åringen er en meget anvendelig spiller, og han spilte både som spiss, på begge vingene og i de to midtbanerollene for sin skotske utlånsklubb. Mot slutten av sesongen ble det imidlertid lengre mellom kampene han fikk starte.

Utlånet til Hearts var Woodburns fjerde på like mange sesonger, men aldri tidligere har han spilt like mange kamper for en klubb. Han fikk 16 kamper for Oxford United, elleve for Liverpool, elleve for Blackpool og åtte for Sheffield United. 

Den walisiske landslagsspilleren ble Liverpools yngste målscorer gjennom tidene da han nettet mot Leeds i en 2-0-seier i ligacupen i 2016.