Skader fortsetter å ødelegge for Sturridge

Tidligere Liverpool-spiller Daniel Sturridge er blitt frigitt av australske Perth Glory.

Daniel Sturridge har ikke klart å få karrieren på fote igjen etter at han forlot Liverpool. Nå er han frigitt av australske Perth Glory etter å ha spilt bare seks kamper for klubben, og kun en av disse var fra start. 

Sturridge signerte for Perth Glory i fjor, etter 19 måneder som klubbløs etter at han han ble frigitt av Trabzonspor i 2020. Men starten på Australia-oppholdet ble ikke særlig bra grunnet strenge koronakarantene-regler i vest-Australia. 

Den tidligere Liverpool-spissen spilte 93 minutter fordelt på fem kamper i de tre første månedene han var i Perth-troppen. Så fikk han en lyskeskade i et 1-0-tap for Mcarthur FC i februar, bare 20 minutter etter at han ble byttet inn i pausen. Det førte til at 32-åringen ble satt ut av spil i to måneder, noe som gjorde at han gikk glipp av 14 kamper.

Tabelljumbo

Av de 14 kampene tapte Perth Glory elleve og spilte uavgjort i tre, noe som førte til at de avsluttet sesongen helt på bunnen av A-league, åtte poeng bak Brisbane Roar som ble nest sist.

Sturridge kom tilbake fra skaden og spilte 45 minutter i det som var hans eneste kamp fra start for Perth Glory, i en match mot Western Sydney Wanderers i april, som endte 1-1.

I dag bekrefter Perth Glory på sine offisielle nettsider at Sturridge er frigitt.

Sturridge var en del av Liverpool-troppen som vant Champions League i 2019, men stadige skadeproblemer gjorde at han ikke fikk fornyet sin kontrakt, og han forlot Anfield-klubben etter den sesongen.