Milner hedres av dronningen

James Milner har blitt tildelt utmerkelsen MBE (Member of the British Empire).

I forbindelse med dronningens bursdag, som alltid feires andre lørdag i juni, vil James Milner fått tildelt utmerkelsen MBE (Member of the British Empire). Liverpools visekaptein hylles for sitt veldedighetsarbeid og for sine bidrag i fotballen.

Det melder Liverpoolfc.com.

Milner har vunnet det som er å vinne som klubbspiller, og veteranen er den spilleren med fjerde flest kamper i Premier League. Han har ingen planer om å legge opp med det første.

I tillegg har hans veldedighetsarbeid gjennom James Milner Foundation samlet inn mye penger for unge mennesker i Storbritannia. Hvert år arrangeres en gallamiddag, og i 2019 passerte de én million pund i innsamlede midler.

Jordan Henderson fikk utmerkelsen i fjor