– Jeg ser aldri Manchester Citys kamper

Det er bortkastet energi å se tittelrivalen spille sine Premier League-kamper, mener visekaptein James Milner, og blir derfor ikke å finne foran TV-skjermen når tittelrivalen spiller mot West Ham i ettermiddag.

James Milner håper fortsatt å vinne sin fjerde ligatittel. Den tidligere Manchester City-spilleren vant ligaen to ganger som City-spiller, og har en titteltriumf som Liverpool-spiller. Men å se gamleklubben spille, det orker han ikke. Ei heller mot West Ham i ettermiddag.

Tre poeng og sju mål skiller de to tittelrivalene når det gjenstår to serierunder.

– Jeg ser aldri Manchester Citys kamper. Jeg var likedan da jeg var i City, og det var jevnt om ligatittelen. Jeg så aldri tittelrivalens kamper, sier Milner i et intervju med The Athletic.

– Du sitter bare der, og er så spent. Håper. Det er bortkastet energi. Du kan ikke gjøre noe med det som skjer, forklarer han.

Lurte på om han var i ferd med å bli faset ut

I intervjuet snakker Milner også om sine første sesonger under Jürgen Klopp, da han ble mye benyttet som venstreback.

– Når jeg ser tilbake nå, lurer jeg på om manageren trodde jeg ville bli værende i klubben, eller om han var i ferd med å fase meg ut. Jeg var trolig bakerst i midtbanekøen, men jeg klarte å finne en vei inn på laget igjen.

– Du har slike perioder i alle klubber du er i, hvor du enten klarer det eller så er du ute. Jeg er stolt over at jeg klarte å kjempe meg inn på midtbanen igjen, og jeg er fortsatt her nå.

Milner har spilt 22 kamper i Premier League denne sesongen, og Liverpool jakter sin andre ligatittel på tre år. 

Med Fabinho ute kan Milner komme til å vikariere for brasilianeren i bortekampen mot Southampton tirsdag kveld. 

West Ham - Manchester City på London Stadium har avspark klokken 15.00. Kampen ser du direkte på TV 2 Sport Premium