«Det virker sikkert at Milner kommer til å signere en ny kontrakt»

Liverpool skal ha kommet med et tilbud om forlengelse til 36-åringen.

Luke Edwards i The Telegraph skriver at Liverpool har kommet med et tilbud om en ett års forlengelse av kontrakten til James Milner, som er på utgående avtale denne sesongen. 

Jürgen Klopp har vært klar på at han ønsker å ha med 36-åringen videre, og etter den gode forestillingen mot Newcastle i helgen viste Milner at han fremdeles har mye å bidra med. 

«Det virker sikkert at Milner kommer til å signere en ny kontrakt, noe som vil utsette spørsmålene om fremtiden med et år. Milner er en rotasjonsspiller, men veteranen kan spille flere posisjoner, noe som gjør han til et verdifullt medlem av troppen», skriver Edwards. 

Salah fremdeles usikker

Langt mindre trygg virker fremtiden til Mohamed Salah å være. Ifølge Edwards har ikke egypteren så langt gitt noen indikasjoner på at han ønsker å forlenge kontrakten. 

Det kan føre til at Liverpool allerede i sommer vil føle seg tvunget til å selge toppscoreren, ettersom kontrakten går ut om et år. 

«Salah er deres beste spiller, men i motsetning til Milner virker han å være fristet av en ny utfordring, kanskje i Spania eller Paris», skriver Edwards. 

Også Sadio Mané, Roberto Firmino, Naby Keita og Alex Oxlade-Chamberlain er på utgående kontrakt neste sommer. Divock Origis kontrakt varer kun til sommeren 2022, og det virker som han har blitt enig med AC Milan.