Klopp sier at ny kontrakt er opp til Milner selv å bestemme

Jürgen Klopp mener at ingenting av det Liverpool har oppnådd de siste årene hadde skjedd uten James Milner, og vil gjerne ha med veteranen videre.

– Enestående. Millie er utrolig viktig for oss, slo Klopp fast da han ble spurt om James Milners kamp på lørdag.

36-åringen fikk en sjelden kamp fra start, og imponerte mange igjen.

– Folk tror at det handler om garderoben. Ja, det hjelper, han er veldig nyttig der, spesielt med en trener som ikke har språket som sitt morsmål. Men ute på banen også, han spilte en super kamp.

Modrić og Milner

Klopp ble spurt om han har møtt en mer profesjonell utøver enn Milner. Da trakk han sammenligningen til spilleren som vant Gullballen i 2018.

– Nei, men det ville vært interessant å titte på Luka Modrić. Er ikke han og 36? Det er åpenbart en god generasjon. Det er vanskelig å være bedre trent enn Millie. Han er en rollemodell.

CLASS IS PERMANENT: To veteraner i spillet som viser at alder ikke behøver å bety slutten på en god karriere.

CLASS IS PERMANENT: To veteraner i spillet som viser at alder ikke behøver å bety slutten på en god karriere.

– Jeg sier til han, og jeg kan si det til hele verden, ingenting av det vi har oppnådd de siste årene hadde skjedd i disse årene uten James Milner. Så enkelt er det, uansett om han er på banen eller ikke. Det er fordi han setter standarden på en måte som få mennesker kan sette den. Han har trent opp alle oss andre.

På utgående, men Klopp vil ha han med videre

James Milners kontrakt går ut denne sommeren. Det er ikke mange månedene til, og Liverpool skal ha et forslag om en ettårig forlengelse på bordet.

På spørsmål om det var noe nytt om veteranens fremtid i klubben, svarte Klopp lurt:

– Ingenting, Millie bestemmer dette.