Phillips sin skjebne avhenger av hva som skjer med Matip og Gomez

Liverpool vurderer å beholde Nat Phillips i stallen.

Tidligere i sommer har det vært opplest og vedtatt at Liverpool vil selge Nathaniel Phillips dersom de får et bud på 15 millioner pund for midtstopperen. Men nå melder Liverpool Echo at dette ikke er så selvsagt likevel.

Forsvarsspilleren signerte en ny langtidskontrakt med Liverpool i fjor sommer, og Anfield-klubben kan komme til å beholde ham i førstelagsstallen eller sende ham ut på lån, istedenfor å selge ham. I alle fall om Anfield-klubben ikke får det de forlanger for stopperen. 

Klubben skal ha samtaler med Gomez og Matip i juli

Echo skriver at Phillips sin fotballfremtid avhenger av hvordan det går med kontraktsamtalene med Joe Gomez, og diskusjonene med Joel Matip om hans fremtid i klubben. Dette er samtaler som vil finne sted når spillerne returnerer for å starte preseasontrening i begynnelsen av juli.